Skip Navigation Links

Yaptıklarımız Ortada İddialar Asılsız!

Başkan Culha iddialara yanıt vererek net konuştu;Yaptıklarımız Ortada İddialar Asılsız!

Yaptıklarımız Ortada İddialar Asılsız!Web
TV

Politika   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 8. Gün Haber Web Tv’ye özel açıklamalarda bulundu.
Hakkındaki iddiaları değerlendiren Nazım Culha, Karaağaç ve Nardüzü Mahalleleri’nin ihmal edildiği iddialarını yaptıkları çalışmaları anlatarak yanıtladı.
Göreve geldiği 1 Nisan 2014 tarihinden bu yana yaşadıkları başta binaları Arsuz ilçe Belediyesi’nin elinden alan Devir Tasfiye Komisyonu’nun yaşattığı sıkıntıları ve verilen mücadeleleri anlatarak hafızaları tazeleyen Başkan Culha, eleştirilerin kaynağı belli bir çok merkezden maksatlı olarak üretildiğini vurguladı.
Karaağaçspor’a her türlü desteği veriyoruz
Karaağaçspor’u deplasmandan kurtardık!
Arsuz Karaağaçspor’a destek verilmediği yönündeki iddiaları yalanlayan Nazım Culha, tesislerin belediye tarafından yapıldığı gibi, belediye personelinin görev yaptığını, elektrik, su ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne kiranın yine Arsuz Belediyesi tarafından ödendiğini ve bunlara ilave bütçenin el verdiği oranda da nakdi yardımın da yapıldığını söyledi. Tesislerin yapılmadan önce Karaağaçspor’un sahasındaki maçları deplasmanda oynadığını hatırlattı ve “Karaağaçspor’u deplasman eziyetinden kurtardık” dedi.
Altyapısı olmayanın üst yapısı olmaz ama…
Altyapısı olmayan bir şehrin üstyapısının olmasına imkan olmayacağı gerçeğini hatırlatan Culha, altyapı , üst yapı, sosyal ve kültürel donatılar, halkın denizle buluşturulması, spor tesisleri gibi bir çok sorunlu konunun çözüme kavuşturulduğunu, çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Bir çok ana başlıkta Karaağaç ve Nardüzü’ne yaptıkları hizmetleri anlatan Nazım Culha, belediyenin hizmetlerinin yanı sıra, elektrik hatlarının yenilenerek elektrik kesintilerine son verilmesi gibi, doğal gazın getirilmesi, Telekom altyapısının yenilenmesi gibi bir çok devlet yatırımının Arsuz’a ve Karaağaç mahallesine kazandırılması için Ankara’da bir çok bakanlıkta verdikleri mücadeleye dikkat çekti.
Altyapı Öngörülen Süreden Erken Bitecek…
Altyapı kanalizasyon çalışmalarının 11 ayrı ekibin ayrı bölgelerde çalışmasından dolayı öngörülen süreden önce bitirilmesini beklediklerini belirten Culha, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Hatsu Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye projenin gerçekleşmesi için gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür etti.
Altyapı kanalizasyon çalışmalarından dolayı oluşan sıkıntıların minimize edilmesi için Arsuz Belediyesi Fen İşleri ekibinin de çalışmalara katkı verdiğini belirten Nazım Culha, 352 günde bitirilmesi hedeflenen çalışmaların öngörülen süreden önce sonlanmasını beklediklerini ifade etti.
Yerinde Hizmet Karaağaç’ta…
Yerinde yönetim ve hizmet konusunda elde edilen başarıya dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç binasında Polis Merkezi, Hatsu, Fen İşleri ve Nüfus Müdürlüğü şefliği gibi kurum hizmetlerini getirerek çözümü halkın ayağına getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Gündemimde seçim yok! Birbirimizin hedefi, rakibi değiliz, aynı gemideyiz…
Gökhan Gökpınar’ın sorularını yanıtlayan Nazım Culha, gündeminde seçimin olmadığını, devam eden projelerin takibiyle yoğun bir gündemlerinin olduğunu belirterek, CHP’nin belediye başkan aday adaylarına da şu cümlelerle seslendi: “Biz, hepimiz aynı gemideyiz, bunu unutmamalıyız. Birbirimizin hedefi değiliz. Bizim hedefimiz ortada. Cumhuriyeti, Atatürkçülüğü, adaleti, hukuku savunuyoruz. Bu kavramların karşısında duranlar bizim ortak hedefimiz. Biz, birbirimizin rakibi değiliz. Hangi arkadaşımız bu göreve layık görülürse, omuz omuza mücadele vereceğiz.”
Yaptıklarımız Ortada İddialar Asılsız! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet