Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İp Örgü Sistemi Çocukları Koruyor

Son yıllarda üzücü haberlerle sarsılan onlarca aile, yüksek binalardan düşerek hayatını kaybeden veya sakat kalan evlatlarının acısını yaşıyor.

İp Örgü Sistemi Çocukları Koruyor

Ekonomi   A+a-

Özellikle çok katlı binalarda, eğitim kurumlarında yaşanan düşme vakalarına örgü sistemi önemli bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.
Geçtiğimiz günlerde de bir çok düşme vakasında hayatını kaybeden çocuklar başta olmak üzere, kamuoyunu derinden üzen olaylara tedbir konusunda çözüm olan İp Örgü sistemi, balkonlarda, teraslarda, özellikle eğitim kurumlarında merdiven boşluklarındaki riskleri ortadan kaldırırken, dekoratif olduğu için de binalara renk katıyor.
 
 
Hatay’da ip örgü işinin ustası Kamil Yazar, özellikle küçük çocukları olan ailelerin imdadına 05365402224 telefon numarasından yetişiyor.
 
Çocukların hareketli oluşu, oyun oynarken riskleri hesap edememeleri, ebeveynleri tedbir almaya, çocuklarının güvenli ortamlarda oyunlarını oynaması için ortam oluşturmaya zorluyor.
 
 
Hatay’da yıllardır İp Örgü sistemlerini kuran Kamil Yazar, özellikle hareketli çocukları olan ailelerin ip örgü sistemini tercih ettiğini belirterek, “Çocuklar oyun oynarken riskleri hesap edemezler. Ebeveynler çocukları için güvenli ortamı hazırlamak zorunda. İşimiz hem güvenli hem de dekoratif ortamlar yaratmak” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar