Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Sevdası Hayallerini Büyütüyor…

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin heyecanı siyasi hareketlilik tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da yoğun bir şekilde hissediliyor.

Belen Sevdası Hayallerini Büyütüyor… Web
TV

Politika   A+a-

 AK Parti’nin Hatay’daki kurucu isimlerinden Mehmet Yücelen, Belen Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.
8. Gün Haber Web Tv’de Gökhan Gökpınar’ın konuğu olan Mehmet Yücelen, Belen’in sadece genel iktidara değil, aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne de ihtiyacının olduğunu söyledi.
Belen Belediye başkanlığına ilk günkü heyecanla hazırlanan Mehmet Yücelen, sadece Belen için değil Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti’ye kazandırılması için de yoğun çaba sarfediyor.
Geçtiğimiz 2014 seçimlerinde de aday adayı olduğunu hatırlatan Yücelen, adaymış gibi çalışarak Belen’i AK Parti’ye kazandırmak için verdiği mücadeleyi hatırlattı.
Belen’in tarihi ve kültürel mirasının iyi değerlendirilmediği düşüncesiyle Tarihi Kentler Birliğine üye olmayı birinci hedef olarak belirleyen Mehmet Yücelen, Tarihi Kentler Birliği üyesi bir Belen’e Avrupa Birliği fonlarından büyük bütçe getirmeyi amaçladığını ifade etti. Belen’in Tarihi Kentler Birliği’ne üye olmasını fazlasıyla önemseyen Mehmet Yücelen, kongre merkezi yaptırarak bölgenin önemli toplantılarını Belen’e çekme hedefine dikkat çekti.
Belen Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yücelen’in açıklamalarının tamamı videodan izlenebilir.
 
 
 
 
Belen Sevdası Hayallerini Büyütüyor…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar