Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Uğur Feriz’e Sarıseki’de Yoğun İlgi…

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dişhekimi Uğur Feriz, Sarıseki Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Uğur Feriz’e Sarıseki’de Yoğun İlgi… Web
TV

Gündem   A+a-

 Ev toplantısında vatandaşlarla buluşan Uğur Feriz, gördüğü ilgi ve teveccühten memnun bir şekilde kendini ve İskenderun’la ilgili hayallerini anlattı.
Yerel seçim sürecinde İskenderun’un AK Parti açısından oy deposu bölgede çalışmalarına ağırlık veren aday adaylarından Uğur Feriz, bölgenin çocuğu olarak akrabalarının yoğunlukta olduğu eski beldelerde büyük ilgi görüyor.
Ev toplantısına Sarıseki Mahallesi Muhtarı Eshabil Müdük de katıldı.
Sarıseki halkının düzenlediği ev toplantısında onlarca vatandaş, Uğur Feriz veya Bülent Özer’in adaylığı halinde destek vereceklerini, aksi takdirde diğer siyasi partilerin adaylarından birisiyle yola devam etmek isteklerini ifade ettiler.
Mevcut belediye yönetimiyle ilgili yapılan eleştirileri kabul etmeyen ve İskenderun’un yeni döneme yeni milletvekili Abdülkedir Özel ve yeni bir belediye başkanıyla farklı bir heyecanla güzel bir gelecek inşa etmek için var gücüyle çalışacağını belirten AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Feriz, Akçay, Bekbele, Denizciler, Sarıseki, Azganlık ve Karayılan Mahalleleri’nde ve İskenderun’un bütününde onlarca projeyi hayata geçirmek isteğini ifade etti.
 
 
 
 
 
Uğur Feriz’e Sarıseki’de Yoğun İlgi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş