Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunluları Ankara’da Buluşturan Mekan

22. dönem Hatay milletvekili Hakkı Oğuz Aykut’un oğlu Onur Aykut’un Ankara’da işletmeciliğini yaptığı

İskenderunluları Ankara’da Buluşturan Mekan

Gündem   A+a-

‘Kahveci Hacı Baba’ adlı mekan, Başkent’te bulunan İskenderunluların buluşma merkezi oldu.
Ankara’nın merkezi Kızılay Selanik Caddesinde bulunan nezih mekan, konum ve konsept ile İskenderun’un sevilen simalarından Onur Aykut’un işletmeciliğini yaptığı ‘Kahveci Hacı Baba’ Başkente yolu düşen Hataylı ve İskenderunluların buluşup sohbet etme, dinlenme fırsatı bulacakları mekan haline geldi.
İskenderunlu genç İşadamı Onur Aykut; Henüz birkaç ay önce işletmeciliğini üstlendiği bu mekanda özellikle hemşerilerini ağırlamaktan büyük keyif aldığını söyledi. Oldukça işlek ve yoğun yaya trafiği olan Selanik Caddesi üzerindeki mekan genellikle memur ve öğrencilerin yanı sıra işadamları, siyasilerin de uğrak yeri konumunda. Merkezi ve popüler konumdaki ‘Kahveci Hacı Baba’ mekanı, özellikle kumda pişirilen kahve çeşitlerinin yanı sıra özel ve farklı mutfağıyla da hizmet veriyor.
Başkent’te Hatay Günleri münasebetiyle Ankara’ya giden İskenderunlu iş insanları ve siyasilerin uğrak yeri olan, ‘Kahveci Hacı Baba’ bir anda hemşerilerin buluştuğu adres oldu. Ankara’da bulunan dostlarla birlikte hayırlı olsun demek üzere Aykut’a ziyarete gelen dostları kendilerini adeta İskenderun’da hissettiler. Başkent’te bulunanlardan çoğu bir kahve içimi, ya da bir şeyler atıştırmak, dinlenmek üzere aynı mekânda karşılaşabiliyor. Güler yüzlü hizmet sunan personelleriyle birlikte Onur Aykut, İskenderunlu dostlarına selam gönderirken Ankara’ya yolu düşen hemşerilerini ve tüm dostlarını davet etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar