Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vali ATA’dan İSTE’ye Veda Ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’yi ziyaret etti.

Vali ATA’dan İSTE’ye Veda Ziyareti

Gündem   A+a-

Cumhurbaşkanlığı 2018/202 sayılı atama kararı ile Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’yi ziyaret etti.
19 Eylül 2016 tarihinden itibaren 2 yıldır yürüttüğü Hatay Valiliği görevinde iken; 26 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’ye veda ziyaretinde bulundu.
Vali Erdal Ata, üniversitelerin gençlerimiz için akademik anlamda büyük bir yol gösterici olduğu için ayrı bir öneme sahip olduğunu ve bu konuda yapılan emek ve çabaların kendisi için çok değerli olduğunu dile getirdi.
Prof. Dr. Dereli ise Vali Ata’yı tanımaktan ve kendileriyle birlikte çalışmaktan onur duyduklarını belirterek, bir eğitim gönüllüsü olarak şehrimize verdiği tüm hizmetler, İSTE’ye olan destekleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda, İSTE Şeref Defterini imzalayan Vali Erdal Ata’ya, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli tarafından İskenderun Meslek Yüksekokulu Güzel Sanatlar Bölümü öğretim elemanlarınca yapılan tablo takdim edildi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş