Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Biz Halkız...

HESOB Başkan vekili ve İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın ile bazı esnaf oda başkanları İGC'ye nezaket ziyareti yaptılar.

Biz Halkız...Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Esnaf Odaları Birliği(HESOB) Başkan vekili ve İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın ile bazı esnaf oda başkanları İGC'ye nezaket ziyareti yaptılar.
İGC Başkanı Veysel Cıncık konuklara hitaben yaptığı konuşmada, Hesob Başkan Vekili olan Erol Akın’ın nezdinde tüm oda başkanlarını kutlayarak şunları söyledi:
‘’Biz İGC olarak bugüne kadar uğraşılmasına rağmen hayata geçirilemeyen İskenderun Lobisi’ni oluşturmak üzere çalışmalara başladık. Bugüne kadar bunu oluşturmak isteyenlerin karşısına hep engeller çıkarıldı.Ama biz gazeteciler olarak çıkabilecek engelleri de aşarak bu işi başaracağımıza inanıyoruz. İskenderun Güçbirliği platformu için kentimizde söz sahibi olan herkesle konuşuyor ve davet ediyoruz.Sayın Erol Akın da bizlerle birlikte hareket etme sözü verdi. Sayın Akparti Milletvekili Abdulkadir Özel de CHP Milletvekili Suzan Şahin de girişimimize destek olacaklarını belirttiler. Bu girişim, kişisel çıkarlar için değil tamamen İskenderun’un çıkarları için oluşacak.’’
İGC Başkanı Veysel Cıncık, İGC Basın Merkezini ziyaret eden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e de önceki Hesob Başkan Vekili Uğur Fırat’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Hatay Esnaf Odaları Birliği(HESOB) Başkan vekili ve İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın yaptığı konuşmada, İGC Kongresinde seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu’nu kutladı. Akın, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘’Bizi kutlamanıza teşekkür ediyorum. Bütün oda başkanlarımız Hesob Başkan Vekilliği yapacak nitelikte ama tek kişi olacağı için beni uygun gördüler. Siz bizlerin sesisiniz. Sizler de bizim gibi maddi sıkıntılar içinde fedakarca görev yapıyorsunuz. Ne zaman bir haber için davet etsek gazeteci arkadaşlar bizi kırmayıp geliyor. Bu destekleriniz bizi mutlu ediyor. Sizler halkımızla bizim aramızda en iyi diyaloğu kuran kuruluşlarsınız. Başkası yok. Bizleri de çok iyi anlıyorsunuz. Biz esnaflara verdiğiniz destek için tüm oda başkanları adına teşekkür ederim.’’
 
 
 
 
 
Biz Halkız... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar