Skip Navigation Links

Zabıta Göz Açtırmıyor..

İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri g2öz açtırmıyor. Belediye yönetiminin değişmesiyle birlikte daha sıkı tedbirlerle yürütülen çalışmalar, halkın h

Yaşam   A+a-

İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri g2öz açtırmıyor. Belediye yönetiminin değişmesiyle birlikte daha sıkı tedbirlerle yürütülen çalışmalar, halkın huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi için sürdürülüyor.
Zabıta Göz Açtırmıyor..
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Merkez Zabıta Karakolu’na bağlı ekipler İskenderun içerisinde denetimlerini tüm hızıyla sürdürüyor . Konuyla ilgili olarak , İskenderun Belediyesi Merkez Zabıta Karakolu Müdürü Turgut ALTAY ‘Ekiplerimiz İskenderun içerisinde sürekli denetimde bulunuyor ve halkın sağlığını tehdit eden seyyar arabalar ile açıkta satılan gıda maderine izin vermiyoruz.Gürsel Mahallesindeki yaptığımız denetimler sonucunda seyyar satan bir şahıs ve 3 kasa domates ile yakaladık .Yine Muradiye Mahallesinde halkın sağlığını tehdit edecek şekilde satış yapan bir dondurma satıcısını yakaladık ve malına el koyduk , denetimlerimiz sürekli sürecek’ İfadesini kullandı..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet