Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Süleyman Uyar Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı

Dün vefat eden CHP İskenderun eski İlçe Başkanı Dişhekimi Süleyman Uyar, Casmin Otel yanındaki evinde düzenlenen cenaze töreninin ardından

Süleyman Uyar Dualarla Sonsuzluğa UğurlandıWeb
TV

Yaşam   A+a-

 Arsuz Akçalı Mahallesi’nde aile mezarlığında toprağa verildi.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP Hatay eski Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay eski İl Başkanı Servet Mullaoğlu,Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Yılmaz Şahutoğlu ve daha çok sayıda siyaset ve işdünyası ile akrabalarının katıldığı cenaze töreniyle sonsuzluğa uğurlanan Süleyman Uyar, mesleğinde ve siyaset hayatında çok sevilen her zaman yardımseverliğiyle de gönüllerde taht kurmuş bir isimdi.
Akçalı Mahallesi’nde aile mezarlığında kılınan cenaze namazına müteakip toprağa verilen Süleyman Uyar, ailesini ve tüm sevenlerini gözyaşlarına boğdu.
Dualar ve gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlanan Süleyman Uyar, uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv olarak Süleyman Uyar’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Süleyman Uyar Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar