Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Valisi Erdal Ata Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

Hatay Valisi Erdal Ata’dan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

Gündem   A+a-

 Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Baş Müfettişliğine atanan Hatay Valisi Erdal Ata, İTSO’ya veda ziyaretinde bulundu.
Hatay Valisi Erdal Ata İTSO Yönetim Kurulu üyeleri ile son kez bir araya geldi. Ziyarette Hatay’ın sosyal ve ekonomik durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Hatay’ın ülke ekonomisindeki yerinin konuşulduğu ziyarette, Mülkiye Baş Müfettişliği görevine atanan Erdal Ata’ya İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu.
Hatay’ın ülkemizin en güney bölgesinde yer aldığını ve jeopolitik açıdan büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Hatay Vali Erdal Ata, görev yaptığı süre içerisinde her zaman İTSO ile birlikte uyumlu çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade etti. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, Hatay Valiliği döneminde şehre sağlamış olduğu katkılardan dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.
Mülkiye Baş Müfettişliğine atanan Hatay Valisi Erdal Ata’nın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Sanem Akpınar, Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz, Hıdır Güneş, Mehmet Ünüvar ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş