Skip Navigation Links

halkımızı 5 ve 12 Eylül akşamı bekliyoruz

Ahmet Öz 'Halkımıza bir kere daha müzik ziyafeti sunmak arzusundayız. Tüm müzikseverleri ve halkımızı 5 ve 12 Eylül akşamı 2 Nolu Belediye Halk Gazino

Yaşam   A+a-

5554/muskcvelekb.jpg" />

İskenderun Belediyesi Musiki Derneği, 05 Eylül 2009 cumartesi günü saat 21.00’da 2 Nolu Belediye Gazinosu’nda Türk Sanat Müziği (TSM) 12 Eylül 2009 cumartesi günü yine saat 21.00’da ise Türk Halk Müziği (THM) konseri verecek. Musiki Derneği’nin koro halinde ve kimi zaman solist eşliğinde gerçekleştireceği programın halktan ilgi görmesi bekleniyor. Konserlerle ilgili bilgi veren İskenderun Musiki Derneği Başkanı Ahmet Öz “Halkımıza bir kere daha müzik ziyafeti sunmak arzusundayız. Tüm müzikseverleri ve halkımızı 5 ve 12 Eylül akşamı 2 Nolu Belediye Halk Gazinosuna bekliyoruz” dedi.
Öte yandan İskenderun Musiki Derneği yöneticileri, Başkan Ahmet Öz başkanlığında Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i makamında ziyaret ederek yeni görevini hayırladılar. Başkan Civelek’e çiçek sunup başarı dileyen dernek üyeleri daha sonra başkanla hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet