Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumundan İGC’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Pamuk Öğrencileri İGC Başkanı Cıncık’tan bilgiler aldılar

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumundan İGC’ye Hayırlı Olsun ZiyaretiWeb
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencileri İskenderun Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Geçtiğimiz günlerde Genel Kurulunu yaparak güven Tazeleyen İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdür, öğretmen ve öğrencileri, yeni yönetime başarılar dilediler.
İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimi Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencilerini kapıda karşılarken, öğrenciler de İGC Başkanı Veysel Cıncık’a Atatürk’un tablosu ile çiçek takdim ettiler.
Öğrencilerin bu jestinden dolayı onur duyduğunu belirten İGC Başkanı Veysel Cıncık, ”Geleceğimizin teminatı olan minik yavrularımıza sahip çıkmamız lazım. Bu gün burada Gazeteciler Cemiyetindesiniz ve gazetenin merkezindesiniz. Bizler kamuoyunu aydınlatmada önemli görevler üstlenmiş durumdayız. Gazetecilik mesleği gerçekten fedakarlık isteyen onurlu bir görevdir” dedi. Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumu müdürü Selma Türkoğlu’da; “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Hem yeni yönetiminize hayırlı olsun dileklerimizi iletmek, hem de çocuklarımıza gazete haber bilincini oluşturmak, gazeteciliğin önemini anlatmak amacıyla sizleri ziyaret ettik. Zor şartlarda kısıtlı imkanlarla fedakarca bölgemizde yaşanan hadiseleri bizlere duyuruyorsunuz. Bu bakmdan sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz. Yaşayarak öğrenmenin önemi bizler eğitimciler her fırsatta dile getiriyoruz. Bu gün çocuklarımızın burada bu gördüklerini unutmayacaklarını temenni ediyoruz” dedi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette daha sonra İGC Başkanı Veysel Cıncık, Cemiyetin üst katında bulunan Basın müzesini öğrencilere gezdirdi. Gazetelerin daha önce nasıl hazırlandığını ve basıldığını öğrencilere anlatan İGC Başkanı Veysel Cıncık, Teknolojinin hızla gelişmesi ile artık gazetelerin bilgisayar ile hazırlandığına vurgu yaparak, süreç hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumunun ziyaretinde, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Genel sekreter Hilmi Diken İGC yönetim kurulu üyeleri Ahmet Seher ve Gökhan Gökpınar da yer aldılar.
 
 
 
 
 
 
 
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumundan İGC’ye Hayırlı Olsun Ziyareti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar