Skip Navigation Links

Dillere Destan Düğün

İskenderun’da günlük olarak yayımlanan Esin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Mehmet Ergündüz’ün kızı Çiğdem ile Şahman ailesinin

Dillere Destan DüğünWeb
TV

Magazin   A+a-

 yakışıklı oğulları Orhan, düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
Mersin Marehan Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine; AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, İskenderun Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Gökhan Gökpınar ve Sabahattin Uygun, gazeteciler, Ergündüz ve Şahman ailelerinin yakınları, sevenleri, akrabaları, genç çiftlerin arkadaşları katıldı.
Muhteşem dans müziği ile sahneye gelen genç çiftlerin oldukça mutlu oldukları gözlenirken, gelin güzelliği ve zerafeti ile, damat ise şıklığı ile göz kamaştırdı.
Uzun süre hafızalardan silinmeyecek düğün töreninde gelin ve damadın anne babaları davetlilerle tek tek ilgilenerek örnek bir misafirperverlik gösterdiler.
Geniş katılımla gerçekleştirilen düğün töreninde, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, gelinin babası, gazeteci Mehmet Ergündüz meslektaşları ile birlirte oynayarak, Ergündüz ile Şahman ailesinin ve genç çiftlerin bu mutluluğuna ortak oldular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dillere Destan Düğün videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet