Skip Navigation Links

Evlat Acısı Çeken Baba Şahin Ünlüğiyen; 'Kızımı Tehdit Ederek Kaçırdılar'

Özel bir şirkette liman gözetmenliği yapan 1962 doğumlu Şahin Ünlügiyen 23 Kasım 2010 tarihinde kızı Tuğçe Ünlügiyen (17)'in H. Ç. Ve ona yardım ve ya

Yaşam   A+a-

Evlat Acısı Çeken Baba Şahin Ünlüğiyen; “Kızımı Tehdit Ederek Kaçırdılar”


Özel bir şirkette liman gözetmenliği yapan 1962 doğumlu Şahin Ünlügiyen 23 Kasım 2010 tarihinde kızı Tuğçe Ünlügiyen (17)’in H. Ç. Ve ona yardım ve yataklık yapan Y. Ç. Tarafından tehdit edilerek kaçırıldığını iddia etti.
İskenderun Lisesi 11. sınıfa devam eden Tuğçe Ünlügiyen’in sabah okula gitmek üzere evden ayrıldığını belirten Baba Şahin Ünlügiyen; “Sabah okula giderken Hüseyin Ç. (24) ile ona yardım ve yataklık yapan Epiş lakaplı Yakup Ç. (27) kızım Tuğçe’yi zorla arabaya bindirerek kaçırmışlardır. Aynı gün İskenderun Cumhuriyet Savcılığına şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundum ve kızımın bulunmasını talep ettim. Maalesef 12 gündür kızımdan hiçbir haber alamadım. Yaşıyor mu, öldürüldü mü, hiç bilmiyorum. Ailecek perişan bir haldeyiz. Kızımın başına bir iş gelmeden bir an evvel bulunmasını istiyorum” dedi.
Baba Şahin Ünlügiyen şahıslardan şüphelenme nedenini ise şöyle açıkladı; “Bundan yedi ay önce bu vatandaşların kızıma musallat olduklarını öğrendim. Yaptığım araştırmada bunların Öğme İş Sitesi yakınındaki Küllücüler mıntıkasında ikamet eden ve muteber olmayan insanlar olduğunu öğrendim. Kızıma durumu anlattım ve bu insanlarla kati surette görüşmemesini istedim. Kızım yedi aydır bu şahıslarla kesinlikle görüşmüyordu. 23 Kasım 2010 ‘da eve dönmeyince durumu savcılığa bildirdim. Kızımın cep telefonunda Epiş Lakaplı Yakup Ç. Tarafından çekilmiş bir mesaj var. Mesajda (Eğer seni Hüseyin’in kollarında görmezsem anneni ve babanı öldüreceğim) şeklinde bir tehdit vardı. Kızımı tehdit ederek kaçırdıklarına inanıyor ve bira an evvel bulunmasını istiyorum.” Dedi.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet