Skip Navigation Links

Kılıçdaroğlu'ndan Hatay'a Övgü Dolu Sözler

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP’li belediye başkanları toplantısında

Kılıçdaroğlu'ndan Hatay'a Övgü Dolu SözlerWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile ilgili güzel düşüncelerini paylaştı.
Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlerin değerlendirilmesi, yerel seçim vizyonu, kamuoyu araştırma sonuçlarının değerlendirilmesi gibi konularda önemli açıklamalarda bulundu.
Ankara’da bir araya gelen belediye başkanları toplantı ile ilgili gündemi değerlendirirken ayrıca yaklaşan yerel seçimler öncesi bilgi alışverişinde bulundu.
 
“BAŞKAN SAVAŞ HATAY’IN HER TARAFINA HİZMET VERİYOR VE BİZDEN SİZDEN AYIRIMCILIĞI YAPMIYOR “
 
Hatay ile ilgili güzel düşüncelerini belediye başkanları ile paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Önümüzdeki süreçlerde yerel seçimler var. Yerel seçimlerde önemli hedefler koyduk. Şu anda Tekirdağ, İzmir, Aydın, Muğla, Eskişehir ve Hatay Büyükşehir Belediyelerimiz var. Bütün belediye başkanlarımız ile gurur duyuyoruz. Onlar bizim onurumuz ve beldedeki temsilcilerimizdir. Onlar hizmet verdikçe bizim göğsümüz kabarıyor. Onlar halka yakınlaştıkça biz halkla kaynaşıyoruz. Nerede bir CHP’li bir belediye varsa orada huzur vardır. En karmaşık ve siyasal sorunu en yoğun olan kentimiz Hatay olmasına rağmen orada huzur vardır. Çünkü belediye başkanımız Hatay’ın her tarafına hizmet veriyor ve bizden veya sizden ayırımcılığı yapmıyor. Dolayısıyla Cumhuriyet Halk Parti’li belediyelerin temel görevlerinden birisi de belde halkına eşit hizmet götürmektir. Birileri gibi bizler vatandaşlarımızı inanç, kimlik, yaşam tarzı üzerinden ve siyasal görüşlerinden dolayı ayırmıyoruz. Herkese eşit hizmet götürüyoruz. Sadece yoksul mahallelere ve yoksul bölgelerde pozitif ayırımcılık yapıyoruz. O insanların kent kültüründen, kentin avantajlarından daha fazla yararlanmalarını istiyoruz. Dolayısıyla biz önce yıllar yılı Ak Parti’ye oy verip bugün hayal kırıklığına uğrayan Ak Partili kardeşlerim ile ittifak yapacağız” ifadelerine yer verdi.
 
Kılıçdaroğlu'ndan Hatay'a Övgü Dolu Sözler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet