Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da “Usulsüz Fiyat Artışı” Denetimi

Arsuz Belediyesi Zabıta Ekipleri,bazı ürünlerin fiyatlarında fahiş artış yapılarak ‘Haksız Kazanç’ elde edilmesini engellemek amacıyla denetim yapıyor

Arsuz’da  “Usulsüz Fiyat Artışı” DenetimiWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan ve ekibi, marketler başta olmak üzere, giyim, gıda üretimi yapan işletmeler, ekmek fırınları ve manavlarda denetim yaptı. Ürünlerin geliş faturaları ile fiyat etiketleri arasındaki fark dâhil olmak üzere, birçok ayrıntıya dikkat edilerek, halkın mağdur edilmesinin önüne geçmek için çalışan Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yapılan denetimlerde işletme yetkililerini de uyardı.
Denetimler Sürecek!
Zabıta Müdürü Sinan Altan yaptığı açıklamada, “Tüketici haklarının korunması amacıyla yaptığımız denetimleri sıklaştırdık. Hemşerilerimizin, özellikle hijyen, tüketici haklarının korunması ve haksız fiyat artışlarıyla vatandaşı mağdur eden işletmeleri ihbar etmesini istiyoruz. Halk sağlığı konusundaki hassasiyetimiz kadar fiyat standardı hassasiyetlerinin de takipçisi olmaya devam edeceğiz. Son fiyat değişikliğinin ne zaman yapıldığını, yerli üretim logolarının konulup konulmadığını kontrol ediyoruz. Ticari Uygulamalar Yönetmeliği'ndeki son değişiklikle döviz kuruna bağlı olarak haksız fiyat artışı yapılmaması gerektiğini işyerlerine bildiriyoruz. Bunlarla ilgili hem denetim yapmak hem de bilgi vermek üzere ziyaretlerimiz aralıksız sürecek " dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da  “Usulsüz Fiyat Artışı” Denetimi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar