Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adım Adım Kırıkhan Yeşilleniyor

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde “Adım Adım Kırıkhan Yeşilleniyor” Projesi hayata geçirildi.

Adım Adım Kırıkhan Yeşilleniyor

Yerel   A+a-

Göreve geldiği ilk günden itibaren Kırıkhan’ın yeşillendirilmesine çok önem veren ve bu amaç doğrultusunda Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü arazisi üzerinde Kırıkhan’ın Park, bulvar, cadde, kavşak ve refüjlerinde kullanılmak üzere 3 adet Çiçek Serasını hizmete geçiren Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan’ın geleceği için önemli bir projeye daha imza attı.
Bu bağlamda, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Denetimli Serbestlik Müdürü Hakan Hoşgören, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan ve Orman İşletme Şefi Mehmet Karakaya ile birlikte “Adım Adım Kırıkhan Yeşilleniyor” projesi protokolünü imzaladılar.
Kırıkhan Belediyesi Başkanlık makamında yapılan protokol kapsamında Denetimli Serbestlik tedbiri altında bulunan hükümlüler ile birlikte 2018-2019 yılı içerisinde ilçe merkezindeki Bulvarlar, Caddeler, okullar ve parklara ağaç dikilmesi hedefleniyor.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan hükümlüler ile birlikte Kırıkhan ilçesinin daha da yeşillendirilmesi çalışmalarını başlattık. Bu projeyle 20.000 ağaç dikmeyi hedefliyoruz. Bu projede emeği geçen herkesten Allah (c.c) razı olsun” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş