Skip Navigation Links

Satranç turnuvasına minik öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye Satranç Federasyonu'nun programı dahilinde İskenderun'da ilk kez gerçekleştirilen minikler satranç turnuvasında ilk hamleyi milletvekili Orhan

Yaşam   A+a-

Türkiye Satranç Federasyonu'nun programı dahilinde İskenderun'da ilk kez gerçekleştirilen minikler satranç turnuvasında ilk hamleyi milletvekili Orhan Karasayar, Belediye Başkanı Yusuf Civelek ile yaptı.

Satranç turnuvasına minik öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Açılışa AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Vali Vekili İsmail Akgöl, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Tahsin Aktar ve hocaları ile Satranç Federasyonu İskenderun Temsilcisi Sultan Daban da katıldı.

Turnuva öncesi konuşma yapan AK Parti Milletvekili Orhan Karasayar, "Satranç sporunu her yaşta insanlarımıza sevdirmek için çaba sarf ediyoruz. İskenderun'da satranç sporu her geçen daha da gelişiyor ve turnuvalar yoğun katalımla gerçekleştiriliyor. Bizlerde her zaman stranç sporunu insanlarımıza teşvik ediyoruz" dedi.
Vali Vekili İsmail Akgöl ise "İskenderun'da böylesi önemli bir organizasyonun düzenlenmesi satranç sporu adına önemli. Bu bağlamda satranç turnuvasına her zaman destek veriyoruz ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere başarılar diliyoruz." diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından turnuvalara geçildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet