Skip Navigation Links

İskenderun'da dilenciye geçit yok!

Zabıta ekiplerinin önceki gün yaptıkları operasyonda üçü yetişkin erkek, biri çocuk olmak üzere toplam 4 dilenci yakaladı.

Yaşam   A+a-

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, duygu sömürüsü yapan, yürüdüğü halde tekerlekli sandalye ile dolaşıp dilenen duygu tacirlerine yönelik bir operasyon daha gerçekleştirdi.
Zabıta ekiplerinin önceki gün yaptıkları operasyonda üçü yetişkin erkek, biri çocuk olmak üzere toplam 4 dilenci yakaladı.
Yapılan operasyonla ilgili bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Abdullah Kaya, "İskenderun genelinde gerçekleştirmiş olduğumuz denetimlerde erkek ve çocuklardan oluşan toplam 4 kişiyi yakaladık.
Tekerlekli sandalye ile duygu sömürüsü yapan dilencinin sağlık raporu ile yürüdüğünü tespit ettik. Yürüyen şahıs tekerlekli sandalyeyi de sömürüsüne alet ediyor. Tamamının yakın çevredeki bir ilimizden geldiklerini tespit ettik. Duygu sömürücülerine asla taviz vermeyeceğiz ve halkımızı rahatsız etmelerine izin vermeyeceğiz. Denetim ve duygu tacirlerini toplamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Vatandaşlarımızın da konuyla ilgili ihbar ve yardımlarını rica ediyoruz. ALO 153’ü arayan vatandaşlarımız bizlere dilenci konusunda da ihbarda bulunabilirler” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet