Skip Navigation Links

Demirin babası son yolculuğuna uğurlandı

İskenderun'da soba borusu imalatı ile iş hayatına başlayan ve Tosyalı Holding'i kuran Hacı Şerif Tosyalı binlerce kişinin katılımı ile son yolculuğuna

Yaşam   A+a-

İskenderun’da soba borusu imalatı ile iş hayatına başlayan ve Tosyalı Holding'i kuran Hacı Şerif Tosyalı binlerce kişinin katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Tosyalı Holding'in İskenderun'da temellerini atan Hacı Şerif Tosyalı'yı sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı. İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hacı Şerif Tosyalı'nın cenazesi İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii'ne getirildi. Cenaze törenine eşi Hacı Pervin Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan, Fatih Tosyalı, Sevgi Alpaydın yanı sıra Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, 39. Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk, İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, İskenderun ve Osmaniye bölgesinden işadamları ve sanayiciler ile binlerce İskenderunlu katıldı.

6 Şubat'ta Tosçelik Osmaniye Tesisleri'nin açılış kurdelesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kesen Hacı Şerif Tosyalı'nın vefat haberini alan iş dünyası, Tosyalı Holding şirket çalışanları, İskenderun halkı ve tüm sevenleri İskenderun'da buluştu. 2 binden fazla kişinin katıldığı cenaze namazını İskenderun emekli müftüsü Remzi Yavuz, İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve Kaptan Mehmet Paşa Camii imamı İshak Aydın birlikte kıldırdılar. Cenaze namazı sonrası bir konuşma yapan İskenderun emekli Müftüsü Remzi Yavuz, "Her canlı ölümü tadacak. Ne mutlu böyle hayırlı evlat bırakan babalara. Binlerce kişiye iş istihdam sağlayan, devletine vergi veren ve insanların hayır duasını alan Hacı Şerif Tosyalı'ya mekanı cennet olsun." şeklinde konuştu.

Son kez omuzlara alınan Şerif Tosyalı'nın cenazesi asri mezarlıkta toprağa verildi. Tosyalı ailesi cenazenin geçişi sırasında gözyaşlarını tutamadı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet