Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Denizler HBB ile Güzelleşiyor..

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarının yanı sıra deniz ve sahil temizliği

Denizler HBB ile Güzelleşiyor..Web
TV

Gündem   A+a-

 ile de vatandaşların ve şehri ziyaret edenlerin takdirini topluyor.
 
Altyapı, üstyapı çalışmaları ve sosyal, kültürel faaliyetler ile Hatay’ı birçok alanda ileri taşımak adına başarılı projelere imza atan HBB, sahil ve denizlerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarıyla da kentin turizminin attığı noktaları hak ettiği fiziki koşullara ulaştırıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının titiz çalışmaları ile sahillerde temiz görüntü kalıcı hale geliyor.
 
DÜNYANIN EN UZUN SAHİLİ TEMİZLENİYOR
 
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın dört yıldır her yaz sezonunda gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde, dünyanın en uzun ikinci sahili olma özelliğine sahip Samandağ denizi, su sümbülleri ve dış kaynaklı atıklardan bertaraf edildi.
 
İl genelinde gerçekleştirilen deniz temizliğinin yanı sıra sahillerde de temizlik çalışmaları gerçekleştiren ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkilileri, şehir ekonomisine katkıda bulunacak deniz turizminin gelişebilmesi adına, deniz ve sahillerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.
 
 
 
 
 
Denizler HBB ile Güzelleşiyor.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar