Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yüzlerce seveni Muhammet Biçer için bir araya geldi

Yatırımcı İşadamı Galip Biçer'in babası, işadamı Hasan Biçer'in amcası ve CHP'nin önde gelen isimlerinden Müteahhit Edip Gürlek'in de dünürü olan Muha

Yaşam   A+a-

Geçtiğimiz hafta ani vefatıyla sevenlerini büyük üzüntüye boğan Muhammet Biçer’in yedisi nedeniyle Toyota Plaza’da Hatm-i Kur’an-ı Kerim okundu.
Yatırımcı İşadamı Galip Biçer’in babası, işadamı Hasan Biçer’in amcası ve CHP’nin önde gelen isimlerinden Müteahhit Edip Gürlek’in de dünürü olan Muhammet Biçer, yaptığı hayır işleriyle tanınıyor ve çok seviliyordu.
Ayrıca Kur’an-ı Kerim programında yürekleri dağlayan bir gerçek daha ortaya çıktı. Merhum Muhammet Biçer’in, defnedildiği Arsuz Höyük Köyü mezarlığının yolunu vefatından kısa bir süre önce yaptırdığı öğrenildi.

Muhammet Biçer’in yaşamı boyunca hayır işlerine önem vermesi, dostlarının her zaman yanında olması vefatının yedinci gününde tüm sevenlerinin kendisi için düzenlenen Hatm-i Kur’an-ı Kerim’de bir araya gelmesine vesile oldu.
Sevgililerin sevgilisi olarak anons edilen Merhum Muhammet Biçer’in ruhuna ithaf edilen Kur’an-ı Kerim ve tüm sevenlerinin dualarıyla da eller semaya açıldı.
Merhum Muhammet Biçer için düzenlenen Kur’an-ı Kerim programında Toyota Plaza hınca hınç doldu. Siyaset ve işdünyasından yüzlerce seveni, Merhum Muhammet Biçer için son görevlerini yapmak üzere bir araya geldiler.
Merhum Muhammet Biçer için düzenlenen Kur’an-ı Kerim programına başta İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek olmak üzere yüzlerce seveni katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş