Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti’li Yetim’den “FETÖ Hatay’da Bitmedi” İddiası!!!

Ne Biliyorsan Açıkla Tülin Hoca !!!

AK Parti’li Yetim’den “FETÖ Hatay’da Bitmedi” İddiası!!!

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekilliğine bir dönem aday ve daha sonra da aday adayı olan Doçent Doktor Tülin Durgun Yetim’in sosyal medya hesaplarından yaptığı FETÖ paylaşımları olay oldu.
Hatay’da FETÖ’nün hala aktif olduğu ve bildiği bir çok şeyi belge ve kayıtlarla ilgili makamlarla paylaşacağını sosyal medya hesabından duyuran Tülin Durgun Yetim, takipçilerinin tüm ısrarına rağmen isimleri açıklamadı.
15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasının üzerinden geçen süre içerisinde Tülin Durgun Yetim’in bildiklerini ve elinde olduğunu iddia ettiği belge ve kayıtları neden adli makamlarla paylaşmadığı ise ayrı bir merak konusu !!!
Paylaşımlarına “Sizce Hatay F ETÖ’den temizlendi mi” sorusuyla başlayan Tülin Durgun Yetim, “Benim de bildiğim çok şey var. Bunu da adli makamlarla paylaşacağım belgelerle ve kayıtlarla “ diyerek Hatay’daki FETÖ varlığından duyduğu rahatsızlığını dile getirdi.
AK Parti Hatay Milletvekili geçmiş dönem adaylarından ve MKÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç Dr Tülin Durgun Yetim’in sosyal medya paylaşımlarına takipçilerinden FETÖ’nün hala Hatay’da varlığını sürdürdüğü yönündeki iddiasına büyük destek gelirken, Yetim’in isim açıklamamakta ısrarı takipçilerini üzdü.
40 yılda binlerce insanı mağdur eden, 15 Temmuz’da hain darbe kalkışmasını gerçekleştirip yüzlerce insanımızı şehit eden FETÖ Terör Örgütü’nün bitirilmesi için herkesin bildiğini açıklaması bir namus ve şeref borcudur. Bu bağlamda Tülin Durgun Yetim’in tüm bildiklerini açıklaması bir namus ve şeref borcudur.
Tülin Durgun Yetim’in iddialarını adli makamlara taşıyıp taşımadığı merak konusu olurken, bu konuda resmi açıklama bekleniyor.
Oldukça hırslı ve öfkeli olduğu cümlelerinden de anlaşılan Tülin Durgun Yetim, şahsına kumpaslar kurulduğu iddiasını şu cümlelerle ifade etti ; “Şahsıma Fetö ile mücadele ettiğim için kimler nasıl kumpas kurdu. Telefonlarım klonlandı, Facebook, Twitter hesaplarım nasıl hackerlendi. Buralardan kimlere nasıl asılsız Mesajlar gönderildi. Yargı önünde hesap vereceksiniz. Soruyorum ; benim için herşeyden şikayetçi diyen zatlar benim hayatta tek şikayet ettiğim şey Fetöcüler oldu bundan neden gocundunuz, neden rahatsız oldunuz . Maalesef bu devirde kriptolar gerçek vatanseverleri sırf korkularından haklarında algı operasyonu yapıp itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar . Halkımıza soruyorum ; hakkımdaki kararı siz verin. Beni siz herkesten çok daha iyi tanırsınız . Hakkımdaki bu iddialar doğrumu . Gerçekten doğruluğuna sizler inanıyorsanız demekki ben yanlışım o zamanda kendimi düzletmek için elimden geleni yapacağım . Sizlere söz veriyorum .”
FETÖ ile mücadele konusunda özellikle AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ile Abdülkadir Özel’den yana umudunu şu cümlelerle ifade eden Tülin Durgun Yetim, “Ben Fetö ile Mücadele konusunda bu dönemki vekillerimizden özellikle de Abdülkadir vekilimden kardeşimden , mkyk üyemiz Hacı Bayram abimden çok şey bekliyorum . Kendilerine sonsuz inanıyor ve güveniyorum .”, neden sadece Türkoğlu ve Özel’den yardım istediği şeklinde kafalarda soru işaretlerine neden oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar