Skip Navigation Links

İGEV'den Dr. Meysun Dönmez'e plaket

Bir eğitim gönüllüsü olarak yıllardır İskenderun Güney Eğitim Vakfı'na burs veren Renin Tıp Merkezi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meysun Dönmez'i ziyaret

Dünya   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV), daha fazla genç insanımızın üniversite öğrenimini rahat bir şekilde sürdürmesi için burs çalışmalarına devam ediyor.
Bir eğitim gönüllüsü olarak yıllardır İskenderun Güney Eğitim Vakfı’na burs veren Renin Tıp Merkezi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meysun Dönmez’i ziyaret eden Başkan Vekili Şefik Uyar, sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bu yıl da iki bursla İGEV’e katkısını sürdüren Dr. Meysun Dönmez, bir eğitim gönüllüsü olarak vicdanının oldukça rahat ve mutlu olduğunu söyledi.
İGEV’in geleneksel gecesine mazereti nedeniyle katılamadığı için plaketini alamayan Dr. Meysun Dönmez’e plaketini veren İGEV Başkan Vekili Şefik Uyar, eğitim gönüllülerinin sayılarının her geçen gün artmasından memnuniyet duyduklarını belirterek şöyle konuştu: “Sağlık alanında başarılarıyla iftihar kaynağımız olan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meysun Dönmez, bir eğitim gönüllüsü olarak yıllardır İGEV’e sunduğu katkıyı bu yıl da sürdürerek, eğitime verdiği önemi ortaya koymuştur. İGEV olarak bizzat ziyaret edip plaketini vermek istedik. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet