Skip Navigation Links

Atalar Kitap Bağışı Geleneğini Bozmadı..

Atalar Koleji, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2008 Ocak ayında başlattığı 'Türkiye Okuyor' kampanyasına bu yıl da büyük atak yaparak 5 bin kitap bağışl

Dünya   A+a-

 
 
Atalar Koleji, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2008 Ocak ayında başlattığı “Türkiye Okuyor” kampanyasına bu yıl da büyük atak yaparak 5 bin kitap bağışladı.
 
Atalar Koleji 2008 yılından bu yana İskenderun civarındaki köy okullarına her yıl düzenli olarak kitap hediye ediyordu.
Gerek kardeş okulları, gerekse başka okullara yeni yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı, Dünya Çocuk Kitapları Haftası gibi özel gün ve zamanları bahane ederek o okullara ve çocuklarına kitaplar armağan etti. Yıllardan beri geleneksel hale getirdiği bu yardımı bu yıl en üst noktaya çıkararak 5 bin kitap armağan etti.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun da hazır bulunduğu bir toplantıda Okul Kurucusu Hasan Bahtiyar “İlçemizdeki öğrencilerin ve halkın da faydalanabileceği bu kitaplar gençlerin zararlı alışkanlıklara yönelmesinin engelidir. Onların dünya perspektiflerinin genişlemesine, kültür birikimine, hayal dünyasının gelişmesine ve en iyi nasıl insan olunur? sorusunun ortadan kalkmasına bir vesiledir. Bu nedenle ilçemiz gençliğine bir nebze olsun bir etkimiz olduysa ne mutlu bize.” dedi.
Kaymakamlık binasında yapılan toplantıda Kaymakam Ali İhsan Su’nun başkanlığında Atalar Koleji İlköğretim Müdürü Erkan Karaca ve Okul Kurucusu Hasan Bahtiyar, 5 bin kitabı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’na takdim etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet