Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Doğan Kırtasiye'den Badminton Sporuna Destek.

Türkiye genelinde yaygınlaşan yeni bir spor dalı olan Badminton'a ilgi gün geçtikçe artıyor.

Dünya   A+a-

 
Doğan Kırtasiye’den Badminton Sporuna Destek…
 
 
Türkiye genelinde yaygınlaşan yeni bir spor dalı olan Badminton’a ilgi gün geçtikçe artıyor.
İskenderun’da Doğan Kırtasiye’de Badminton spor dalına Zambak Yayınlarıyla birlikte destek sunmaya başladı. Sömestre tatilinin yaklaşmasıyla birlikte, öğrencilere yarı yıl tatilinde Badminton oynayarak geçirme imkanı sunan Doğan Kırtasiye ve Zambak Yayınlarının ortaklaşa başlattıkları kampanyaya öğrencilerin yoğun ilgisini çekti.
 
Doğan Kırtasiye ve Zambak Yayınlarının başlatmış olduğu kampanya, Zambak Yayınları Yarı Yıl Tatil kitabı alan herkese bir adet Badminton Raketi ve topu hediye ediyor. Yardımcı ders kitapları konusunda İskenderun ve Hatay genelinde isim yapmış, aranılan işletme
Doğan Kırtasiye’nin sahibi Kemal Çalışkan ekibimize yaptığı açıklamada
“Yaklaşık 2 hafta sonra 15 tatile başlıyoruz. Tatil nedeniyle öğrencilerin tatil kitaplarına yoğun ilgileri var. Tatil kitabının özelliği ise ilk yarıda işlenen derslerden oluşan özet bilgiler. Bunun yanında eğlence ve bulmacada var. Bu sene Zambak Yayınlarıyla birlikte işletmememiz, kırtasiyemiz ortaklaşa yürüttüğü bir kampanya ile İskenderun ve havalisinde önemli bir değişime ve eğitim hizmetine imza attı.
Oluşturduğumuz eğitim iş birliği yoğun ilgi gördü. Zambak Yayınlarının Yarı Yıl Tatil kitabını alan her bir öğrencimize kitabın yanına Badminton Raketi ve bir adet de topunu hediye ediyoruz. Öğrencilerimiz hem 15 tatilde kitabını okuyacak hem de Badminton oynayarak ilk yarı yılın yorgunluğunu ve stresini atacaktır. İş birliği öncesi biz bu konuyu Zambak Yayınları Müdürü Fatih bey açtığımızda sağ olsun ondan sıcak ilgi ve destek gördük, böylece kampanyamız yaşama geçmiş oldu.
İskenderun’da ki bütün okulların beden eğitimi öğretmenleri de bu konuda çok duyarlı oldular. Okul idarecileri de bu kampanyaya sıcak bakıp, Beden Eğitimi Öğretmenleriyle birlikte eğitim iş birliğimize destek sundular. Badminton raketinin tanesi 7,5 TL. gibi bir rakama satılıyor ama biz burada 5 TL.’ye hem tatil kitabını hem de Badminton Seti’ni (Badminton Raketi ve bir adet topu) veriyoruz. Aynı zamanda çocuklarımızın gelecekteki başarısına yönelik adımlar atmış oluyoruz. Mesela 1. sınıflardan bile talebimiz var. Birinci sınıftaki öğrencilerimiz bu işi temelden öğrenince birkaç sene sonra yetişmiş bir sporcu olarak söz konusu sporla ilgili olarak kurulmuş takımların değişmez oyuncuları olacaklar. Badminton sporuna verdiğimiz katkı içinde mutluyuz. Yarı yıl tatili için kitap almak isteyen öğrencilerimizi ve velilerimizi kampanyamızdan yararlanmak üzere Doğan Kırtasiye’ye davet ediyoruz” diye konuştu.
 
 


Doğan Kırtasiye ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar