Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Soytürk: Başarılarınızı Yetenek ve İsteklerinize Göre Planlayın

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ve İlköğretim haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Soytürk: Başarılarınızı Yetenek ve İsteklerinize Göre Planlayın

Eğitim   A+a-

Değerli öğretmenler, Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrenciler…
Öğrenci, öğretmen, yönetici, veli ve eğitim personelinin büyük emek sarf edecekleri ve fedakârlıklarıyla donatacakları bir eğitim-öğretim yılını daha karşılamanın sevincini hep birlikte gönülden yaşıyoruz.
17 Eylül 2018 tarihi itibariyle okul öncesi, ilköğretim ve lise düzeyi tüm öğrencilerimizin de bu sevinç ve heyecana ortak olması ile 2018-2019 eğitim öğretim yılına sevinç ve coşkuyla başlamış bulunmaktayız.
Sevgili Öğrenciler, Bu eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni yeni başarılar tatmanızı arzularken; derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.
Değerli Veliler, Çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu ve yönlendirici desteğiniz ile çocuklarınıza yapacağınız rehberlik ve göstereceğiniz alaka onların özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayacağı şüphesizdir. Bunları yaparken okul-aile işbirliği esasına dayalı olarak öğretmen ve okul yönetimi ile sürekli iletişim kurmak yerinde olacaktır.
Değerli Öğretmenler, Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir. Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci bireyler olarak yetiştirmek sizlerin asli görevidir. Kendi canımızdan çok daha kıymetli çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda sizlere emanet etmekten gurur duyuyor, bu eğitim-öğretim yılının hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edecek güzel bir yıl olmasını diliyorum.
Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler,
Kaymakamıyla, Müdürüyle, öğretmeni ve tüm çalışanlarıyla hepimiz sizlerin geleceği için, yeni ve güçlü bir Türkiye’nin geleceği için varız. Eğitim yolunda atacağınız her adımının geleceğiniz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizi çok seviyor ve bu eğitim öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum.
Sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar sizlerin olsun. Her şey gönlünüzce olsun…
Recep SOYTÜRK
Kaymakam
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar