Skip Navigation Links

Yaz Okulu Onlar İçin Bir Başka..

Çocukların dolu dolu bir yaz geçirmesi için, Dr. Gani Bahadırlı 75.Yıl Anaokulunda bir aydır devam eden yaz okulu çocukların güzel bir yaz geçirmesini

Dünya   A+a-

 
 
Çocukların dolu dolu bir yaz geçirmesi için, Dr. Gani Bahadırlı 75.Yıl Anaokulunda bir aydır devam eden yaz okulu çocukların güzel bir yaz geçirmesini sağlıyor.
Diğer yaz okullarına göre daha farklı etkinlikler düzenleyen Dr. Gani Bahadırlı 75.Yıl Anaokulu, Hatay bölgesinde bir ilk olan, okulun bahçesinde bulunan yaklaşık 50 civarında ki hayvanları, doğal ortamlarında çocuklara görme ve inceleme imkanı sunuyor.
Küçük hayvanat bahçesi olan okulun bahçesinde ki bu yer, küçük çocukların odak noktası oldu. Çocukların hayvanlara karşı olan sevgisini ve onlarla bire bir diyalog kurmasını sağlayan bu ortamda bulunan çocuklar oldukça keyifli anlar yaşıyorlar.
Aynı zamanda yaz okuluna gelen miniklere, ilköğretime hazırlık amacıyla yaz okuluna gelen öğrencilere okuma, yazmaya hazırlık, çeşitli sanat etkinlikleri, el işi çalışmaları, yüzme, jimnastik, bisiklet eğitimi ve çeşitli sportif aktivitelerin yanında sinema, tiyatro gibi sosyal kültürel etkinliklerde veriliyor. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılı içerisinde de pek çok başarılı çalışmaya imza atan Dr. Gani Bahadırlı 75.Yıl Anaokulu için 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı öğrenci kayıtları devam etmektedir.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet