Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol'a Yeni Milli Eğitim Müdürü Atandı

4+4+4 eğitim sisteminin değişmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı kararname çerçevesinde Hatay'ın Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğ

Dünya   A+a-

 
Dörtyol'a Yeni Milli Eğitim Müdürü Atandı
 
4+4+4 eğitim sisteminin değişmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı kararname çerçevesinde Hatay'ın Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Erdoğan Asarkaya atandı.
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile bir araya gelen çiçeği burnunda Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya'ya, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Abdullah Arıcan, Osmaniye Memur-Sen İl Başkanı Mücahit Çelik, Osmaniye Ulaştırma-Sen İl Başkanı Recai Uludağ, Osmaniye Çalışma ve İş-Kur Şube Müdürü Hacı Akkoyunlu ve Dörtyol Memur-Sen Başkanı Mehmet Toksoy birlikte eşlik ettiler.
İnsanı başarıya götüren yolda rotayı belirleyen hakiki pusulanın özgüven ve inanç olduğunu ifade eden Asarkaya, şunları kaydetti:
"Her türlü zorluğun milletimizi biçare kıldığı ve imkansızlıkların direncimizi kırdığı kara günlerde dahi, milletimiz birlik ve dayanışma ruhunun yarattığı sinerji ile modern silahlara karşı muzaffer olmayı başarabilmiştir. Tarihin bu yol kılavuzluğunda belirlediğimiz nihai hedefimiz; ilçemizi, eğitimin tüm katmanlarında eksiklik ve noksanlıklardan ötürü hayıflanmadan ve bahanelere sığınmadan başaracağımıza inanmak suretiyle daha ileri seviyelere götürebilmektir."
Eğitimde değişim ve dönüşümü yaratacak dinamizmin Asarkaya ile ilçede ziyadesiyle hissedileceğinin altını çizen Türkoğlu, Asarkaya'nın Osmaniye'de Eğitim-Bir Sen Şube Başkanlığı'nı yürüttüğü sıralarda yukarı tırmanan başarı grafiğinin, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde de devam edeceğine inancının tam olduğunu vurguladı.
Bilgi ve paranın yanında milli ve manevi değerlerle donanmış bir neslin arzusu içerisinde olduklarını vurgulayan Türkoğlu, yönetimde halkın müşterek menfaatlerine endeksli pragmatist yaklaşımları, idealist bir ülkü ile harmanlayan idarecilerin ulusal kalkınmanın da temel dinamiğini oluşturduğunu söyledi.
Dörtyol Memur-Sen Başkanı Mehmet Toksoy da, Asarkaya'nın reformist kişiliğine vurgu yaparak birikimi ve donanımı ile Dörtyol'a eğitim alanında büyük bir katma değer sunacağının altını çizdi.
Osmaniye'nin Fatih İlköğretim Okulu Müdürlüğü'nden Dörtyol'un İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Erdoğan Asarkaya, Eğitim Bir-Sen Osmaniye İl Şube Başkanlığı'nı da yürütmekteydi. 1971 yılında Osmaniye ilinin Kadirli ilçesinde doğan Asarkaya, evli ve 4'ü erkek, 2'si kız olmak üzere 6 çocuk babasıdır. Asarkaya ilköğretimini Yedimart’ta, orta öğrenimini ise 1989 yılında Kadirli İHL’de tamamladı. Lisans eğitimini 1993 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamlayan Asarkaya, Eğitim-Yönetim ve Denetim alanında da yüksek lisansına devam etmektedir.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş