Skip Navigation Links

Nuri Üysen'e Anlamlı Plaket

Belen Kaymakamı Mehmet Öz, Belen'e eğitim alanında verdiği desteklerden dolayı iş adamı Nuri Üysen'i plaketle ödüllendirdi.

Dünya   A+a-


Belen Kaymakamı Mehmet Öz, Belen’e eğitim alanında verdiği desteklerden dolayı iş adamı Nuri Üysen’i plaketle ödüllendirdi.
Bu günü kadar hayırseverlik anlamında gerek İskenderun’a gerekse çevre yerleşim yerlerine elinden gelen tüm imkân ve olanaklarını seferber eden hayırsever iş adamı Nuri Üysen’e devletin birimleri de manevi olarak onure ediyorlar. Belen’deki ilköğretim okullarına bilgisayar ve tefrişat malzemesi yardımı yapan İskenderun’un saygın iş adamlarında Nuri Üysen’i Belen Kaymakamı Mehmet Öz, plaketle taçlandırdı. Dün sabah Kaymakam Öz ile birlikte Belen Sebati Gönenç İlköğretim Okulu’na giden Üysen’i Belen’deki eğitim kadrosu ve okul aile birliği üyeleri karşıladı. Okul girişinde öğrenciler, Kaymakam Öz ve iş adamı Nuri Üysen’e çiçek takdim ederek büyük bir içtenlikle ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Okulu Belen Kaymakamı Mehmet Öz ile birlikte gezen iş adamı Nuri Üysen’e öğretmenler ve öğrenciler nezaket çerçevesi içinde katkılarından ötürü teşekkür ettiler.
Belen’e büyük bir eğitim seferberliği başlattıklarını vurgulayan Kaymakam Öz, bu kapsamda okulların tüm ihtiyaçlarını çözmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti. Bu kapsamda iş adamı Nuri Üysen’in yapmış olduğu yardımların anlamlarının çok büyük olduğunu ifade eden Öz, “Nuri Üysen, bölgemizin saygın ve başarılı iş adamlarımızda birisidir. Kendisi de bir eğitimci olan Nuri Üysen, sağ olsun tüm isteklerimizi karşılıksız bir şekilde memnuniyetle yerine getiriyor. Onun okullarımıza yapmış olduğu yatırımlar ile çocuklarımız daha iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürecekler ve vermiş olduğu destekleri hiçbir zaman unutmayacaklar. Ben kendisine Belen’deki tüm öğrenciler, öğretmenler ve Belen halkı olarak teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu. Eğitime yapılan katkının insanın geleceğine yapılan yatırımlar olduğunu dile getiren iş adamı Nuri Üysen ise, öğrencilerin tam teşekküllü sınıflarda eğitim görmesinden son derece mutluluk duyduğunu belirtti. Üysen, tüm imkanları dahilinde bundan sonra da imkanlar ölçüsünde eğitime olan desteklerinin süreceğini dile getirirken, okul aile birliği başkanının bir yardım ricasını da kırmayarak yerine getireceğinin sözünü verdi.
Yapılan konuşmaların ardından Belen Kaymakamı Mehmet Öz, eğitime yapmış olduğu katkılarından dolayı iş adamı Nuri Üysen’e Belen halkı adına bir plaket takdim etti.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet