Skip Navigation Links

'Şehitlerimizi Ve Onların Emanetini Unutursak Kanımız Kurusun'

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin duyarlı bir davranış sergileyerek geçen hafta Dörtyol'a gerçekleştirdiği ziyaretinin tüm pr

'Şehitlerimizi Ve Onların Emanetini Unutursak Kanımız Kurusun'

Dörtyol   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin takdir edilecek bir nezaket örneği sergileyerek vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı uğrunda canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin Dörtyol'da ikamet eden yakınlarını tek tek ziyaret ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Dörtyol'daki şehit yakınlarına yapılan ziyaretlerde CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin'e Yeşilköy Mahallesinde Mahalle Muhtarı Ferhat Aydın, İcadiye Mahallesinde Adnan Memili ve Kuzuculu Mahallesinde Adnan Gültekin'in yanı sıra CHP eski İlçe Başkanı Kemal İncesu, Bağrıaçık Yaylası Koruma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Hasan Çelebi ve Kızılay Dörtyol Şube Başkanı Yavuz Kaan Ateş eşlik etti.
CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin ziyaretlerine Yeşilköy mahallesindeki kahraman şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Özal’ın baba ocağında ailesini ziyaret ederek başladı. Ardından şehidimiz İzzet Ak'ın annesini ve kardeşlerini ziyaret eden Şahin, bu esnada Batman ve Hakkari'den gelen şehit haberiyle sarsıldı.
CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin yaptığı açıklamada; "Dörtyol’da şehit ailelerini ziyaret ediyorum bugün ve maalesef ziyaretlerimiz sırasında bir şehit haberi daha aldık. Hatay’ın kahraman şehidi İzzet Ak’ın anacığını ziyaret ettiğimiz an Batman ve Hakkari’den gelen şehit haberleriyle yıkıldık. dem Güven ve Recep Turan'a Batman'da şehit düşen kahramanlarımız Arum.Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyo " dedi.Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin Yeşilköy Mahallesinde şehit Murat Öztürk'ün eşi Yasemin Öztürk ile uzun süre sohbet etti. Ardından Altınçağ Mahallesinde şehit Mete Can'ın ailesi ile bir araya geldi.
Ailelerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen ve bu konularda bilgiler alarak ilgili yerlerle gerekli temasları yapacağını belirten CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin gazetemize yaptığı açıklamada ise; "Bayram süresince şehit ailelerini ziyaret ettim. İçimiz acıyarak söylüyorum öyle çok ki yetişmek, hepsinin rızasını ve hayır duasını almak mümkün değil. Bu günde Dörtyol'daki ziyaretimin tamamını, ülkemizin bekası ve bağımsızlığı için kanlarını bu kutsal topraklara akıtmış aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine ayırdım. Şehitlerimizi ve onların bizlere emaneti olan ailelerini bir an dahi unutursak kanımız kurusun. Tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Ailelerine de sabır ve sağlıklı ömürler diliyorum." dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet