Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kıbrıs Esentepe Spor Kamp Yaptığı Hatay'dan Memnun Ayrıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) K-Pet Süper liginde mücadele eden

Kıbrıs Esentepe Spor Kamp Yaptığı Hatay'dan Memnun Ayrıldı

Spor   A+a-

Teknik Direktör Davut Kansu önderliğindeki Esentepe Spor futbol takımı, Hatay'da kamp çalışmalarını tamamlayarak ülkesine döndü.
 
İskenderun'a Hayran Kaldılar
 
Bölgemizin yakından tanıdığı ve 2001-2006 yılları arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) futbol oynayan Halit Yavuz, Kamp yapmak üzere Hatay'a gelen ve İskenderun'da konaklayan Türk asıllı Milletvekili Bertan Zaroğlu, Esentepe ilçesi Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, Kulüp Başkanı Umut Bahadır, Fahri Başkan ve KKTC Genç Tv yönetim kurulu Başkanı Hasan Birinci, Genel Kaptan Mahmut Emen'i ilçemizin tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek bölgemizin tanıtımında katkısı oldu.
 
Spor adamı Halit Yavuz, "Bölgemizi daha iyi tanıtabilme adına bu tür organizasyonların faydası vardır. Kaybolan değerlerimizi tekrar canlandırıp, İskenderun'u ekol haline getirip diğer kulüplerin de buralarda kamp yapma olanağı sağlanmalıdır" dedi.
 
KKTC Esentepe Spor Kulüp Başkanı Umut Bahadır,, "Özellikle İskenderun olmak üzere Hatay'a hayran kaldık. KKTC Milletvekilimiz Bertan Zaroğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sezonlarda da diğer takımların Hatay bölgesine gelmesi için çalışmalar başlatacağız" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar