Skip Navigation Links

Çocuklar Gibi Şendiler..

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine iki köy okulunda katıldı.

Dünya   A+a-

 
Çocuklar Gibi Şendiler..
 
İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine iki köy okulunda katıldı.
Çocuklara bayram hediyesi veren Engin Vayısoğlu, daha kaliteli ve modern bir eğitim için Akkent Defne İlköğretim Okulu’na 5 adet projeksiyon cihazı ve Yukarı Kepirce İlköğretim Okulu’na da jeneratör bağışında bulundu.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İlçe Başkanı Uğur Feriz’in de katıldıkları Yukarı Kepirce Köyü İlköğretim Okulu’ndaki kermeste, herkes son derece mutluydu.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın da övgülerine mazhar olan Vayısoğlu, son derece mutlu bir şekilde eğitime yüzde 100 destek sözünü yineledi.
Her iki okulda da plaketlerini alan Engin Vayısoğlu’nun dışında Yukarı Kepirce İlköğretim Okulu’na projesiyon cihazı bağışlayan Özcan Binbay da katkılarından dolayı ödüllendirildi.
 
Karasayar da Mutluluğunu Köylülerle Paylaştı..
 
Tüm köylülerin katıldığı okul kermesi ve 23 Nisan etkinliği bir arada gerçekleştirildi. Minik öğrencilerin hazırladığı bir birinden güzel gösteriler izleyenler tarafından beğeni kazandı.
Köyde ilk kez böyle geniş katılımı bir etkinliğin olması Basının da ilgi göstermesi etkinliği bir o kadar daha heyecanlandırdı.
Milletvekili Karasayar ve Ticaret borsası Genel sekreteri Vayısoğlu İlçe Başkanı Feriz ve yönetim kurulu üyeleri minik öğrencilerinin gösterilerini ilgiyle izlediler.
Okul müdürü Mustafa Özsoy 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı etkinlikleri nedeni ile okulumuzda böyle bir etkinlik düzenlemiş bulunuyoruz.
Bu nedenle bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum açıklamasını yaptı.
Konuşmasının ardından ise Yukarı Kepirce İlköğretim okuluna Jeneratör bağışında bulunan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na teşekkür eden okul müdürü Özsoy, bizim okula çok ciddi destek sağlayan hayırsever Ticaret borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na teşekkür ediyorum. Bugün bölgemizde elektrik bakımı nedeni ile elektriklerimiz yok ancak Engin Vayısoğlunun bağışladığı jeneratörle törenimizi gerçekleştiriyoruz dedi.
Okula katkılarından dolayı teşekkür plaketini Ak parti Hatay milletvekili Orhan karasayar verdi.
Milletvekili Karasayar ise bu tür hayırseverlerin okullara yapmış oldukları katkılar çok önemli bizler bölgemize yaptığımız yatırımlara devam ediyoruz ancak Engin Vayısoğlu bey de bir çok okula yaptığı yardımların bir tanesini de Yukarı Kepirce İlköğretim okuluna yaptı bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum bu tür yardımlarının devam etmesini diliyorum açıklamasını yaparak plaket verdi.
İskenderun Ticaret ve sanayi odası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ise geleceğimizin en büyük dâhileri okullarımızdan çıkacaktır. Bizlerin onlara bu tür destekleri vermesi bana göre zorunludur. Çocuklarımıza eğitim anlamandı ne verirsek ileride onu alırız gelecek gençlerin ellerinde bizim yaptığımız yardımların büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum köyde yaşanan bu etkinlik oldukça samimi gerçekten emeği geçenlere teşekkür ediyorum açıklamasını yaptı.
Yine okula projeksiyon cihazı alan Özcan Binbay’a da katkılarından dolayı Plaket verildi. Ancak plaketi Eşi selin Binbay aldı.
Sabah erken saatlerde başlayan okul kermesi akşam saatlerine kadar davul zurna ile halaylar eşliğinde sürdü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet