Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Culha, “Hiç Kimse Bu Zaferlerin Kutlanmasını Engelleyemeyecektir,”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi tarafından, Asi Medya ve BİLFEN Okullarının katkılarıyla Karaağaç Mahallesinde düzenlenen

Başkan Culha, “Hiç Kimse Bu Zaferlerin Kutlanmasını Engelleyemeyecektir,”Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi tarafından, Asi Medya ve BİLFEN Okullarının katkılarıyla Karaağaç Mahallesinde düzenlenen “Moğollar, Zafer Bayramı Konserine” katıldı.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği konsere Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha’nın yanı sıra, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları katıldı. Başkan Culha, “5 gün evvel Kurban Bayramı. Dün Ğadir-i Hum bayramı, bugün sahil yürüyüş yolu temek atma töreni, yarın zafer bayramı, 30 Ağustos. Biz bu konseri yarın yapacaktık. Yarın şehir protokolü ile alakalı tıkanmadan dolayı zafer konserimizi bugüne aldık. Ve hep beraber zafer bayramı coşkusunu burada yaşayacağız.
Sevgili dostlar, 30 Ağustos, 200 yıllık geri gidişin durdurulduğu ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gündür. Dirilişin günüdür. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının işgali durdurduğu ve bu ülkeyi küllerinden doğurarak, küllerinden yaratarak oluşturduğu gündür, 30 Ağustos. 30 Ağustos’lar sürekli kutlanacaktır. 30 Ağustos’lar yaşayacaktır. Hiç kimse bu zaferlerin kutlanmasını engelleyemeyecektir,” şeklinde konuştu. Sahnedeki samimi tavırları ve başarılı performansıyla dinleyenlerin beğenisini kazanan Moğollar grubu, yüksek enerjisiyle göz doldurdu. Konserin sonlarına doğru vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Culha, Ardından sanatçılara, plaket ve çiçek takdim etti.
 
 
 
 
Başkan Culha, “Hiç Kimse Bu Zaferlerin Kutlanmasını Engelleyemeyecektir,” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş