Skip Navigation Links

Güralp yaz okulunda mezuniyet coşkusu

Güralp okullarında 2011 çok yönlü yaz okulunun 1. dönem mezunları düzenlenen gecede hünerlerini sergilediler.

Dünya   A+a-

 
Güralp okullarında 2011 çok yönlü yaz okulunun 1. dönem mezunları düzenlenen gecede hünerlerini sergilediler. Özel Güralp çok yönlü yaz okullarında birinci dönemde eğitim gören 50 öğrenci mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.
 
 
Güralp okullarında 2011 çok yönlü yaz okulunun 1. dönem mezunları düzenlenen gecede hünerlerini sergilediler.
Özel Güralp çok yönlü yaz okullarında birinci dönemde eğitim gören 50 öğrenci mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar. Sosyal tesislerde düzenlenen mezuniyet gecesinde öğrenciler kültür sanat ve sportif faaliyet alanlarında öğrendikleri bilgi birikimlerini sergilediler. Şarkılar söyleyen ve step gösterileri yapan öğrencilerin sundukları defile aileleri tarafından alkışlandılar.
 
Kız öğrencilerin dans ve step gösterileri ise büyük ilgi gördü. Beden eğitimi dalındaki becerilerin finalinde Türk bayraklı final ise büyük alkış topladı. Öğrencilerin sosyal, kültürel ve fiziksel gelişimleri açısından son derece verimli geçen yaz okulunun finalinde öğrencilerin ortaya koydukları performans öğretmenlerini ve anne babalarını mutlu etti.
 
Güralp çok yönlü yaz okulları işletmecisi Beden Eğitim Öğretmeni Savaş Sönmez gecede duygulu anlar yaşadı. Çocukların başarılı ve mutlu olduklarını görmenin kendisine en büyük ödül olduğunu belirten Sönmez; “Çok yönlü yaz spor okullarının 1. dönemini çok büyük bir coşku ve gururla kutladık böyle bir organizasyonda emeği gecen katkısı olan öncelikle velilerimize çok teşekkür ediyorum, ayrıca öğretmen arkadaşlarımın her birini emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet