Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vekilin Hastane Müjdesi Hassa Halkını Mutlu Etti

Ak Parti Hatay milletvekili Hüseyin YAYMAN'ın Hassa'ya yeni yapılacak Devlet Hastanesi Müjdesi Hassa Halkını mutlu etti.

Vekilin Hastane Müjdesi Hassa Halkını Mutlu EttiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Mevcut Devlet hastanesinin 5 katı olacak olan ve toplam 15 bin metre kare kapalı alana yapılacak olan Devlet Hastanesinin ;
Yoğun Bakım ünitesi,diyaliz ünitesi,yaşlı bakım merkezi, diyabet ünitesi,evde sağlık birimi , sancısız doğum servisi ve 12 adet poliklinikten oluşacağı belirtildi.
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’ya yapılacak Devlet Hastanesi ile vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti verileceğini söyledi.
50 yatak kapasiteli Hassa Devlet Hastanesinin 2018 yılı yatırım proğramına alındığını açıklayan Ak Parti Milletvekili Yayman,
“Hastanemiz için 2018 yılında 5 milyon 500 bin TL ödenek ayrıldı. Hassa’daki en büyük ihtiyaçlardan biri de Devlet Hastanesiydi. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi devlet hastanemizin en kısa sürede bitirilmesinin takipçisi olacağız.” dedi.
Hassa'ya yeni bir hastane yapılacak olması Hassa Hastanesine tedaviye gelen hastaları sevindirdi.Hastanede bulunan hasta ve hasta yakınların mutluluklarını şu şekilde ifade ettiler.
 
 
 
Vekilin Hastane Müjdesi Hassa Halkını Mutlu Etti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar