Skip Navigation Links

Türkiye birincileri MEF-Simya'dan

MEF-Simya Dershanelerinin iki başarılı öğrencisi Münir Gökpınar ile Alperen Kaya, 7. Sınıflar SBS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi olarak veli ve ö

Dünya   A+a-

MEF-Simya Dershanelerinin iki başarılı öğrencisi Münir Gökpınar ile Alperen Kaya, 7. Sınıflar SBS’de aldıkları 500 tam puanla Türkiye birincisi oldular veli ve öğretmenlerinin göğsünü kabarttılar. Açıklama sonrası iki başarılı öğrenciye de diz üstü bilgisayar hediyesi gazetecilerin huzurunda verildi.


Türkiye birincileri MEF-Simya'dan
SİMYA-MEF Dershaneleri Hatay Genel Müdürü Yılmaz Tunç, İskenderun SİMYA-MEF Dershanesinde bir basın açıklaması yaparak 7. sınıf öğrencilerinden iki öğrencilerinin 2010 yılı SBS sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldıklarını belirterek başarılı öğrencileri, ailelerini ve öğretmenleri kutladı.
Başarılı öğrencilerden Münir Gökpınar İskenderun’un başarılı işadamlarından Murat Gökpınar’ın, Alperen Kaya da Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun eski İlçe Başkanı Necati Kaya’nın oğlu olarak gurur tablosu oluşturdular.


Tunç açıklamasında: “7. sınıf öğrencilerimizden Münir Gökpınar ve Alperen Kaya 2010 yılı SBS sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan almıştır. Bu başarılarından dolayı en başta öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyoruz.
SİMYA-MEF Dershanesi olarak, öğrencilerimizin bu parlak başarısından dolayı onlarla gurur duyuyoruz. Her yıl bu başarılara imza atan SİMYA-MEF Dershaneleri için bu sonuçlar sürpriz değildir. Çünkü başarımızda tesadüfe yer vermiyoruz. Başarımızın temellerini, SBS-YGS-LYS’ de ayrı binalarda verdiğimiz eğitim binalarının yanında, ‘öğrenene kadar1’e 1’, ‘Etüt sistemi’, ‘çalışma salonları’, ‘etkin rehberlik sistemi’ ile pekiştirip, Türkiye’de bir ilk olan “Sistematik tekrar programı”nı uyguluyor ve yine Türkiye’de bir ilk olan “Beyin haritaları ile hızlı öğrenme” sistemleriyle başarıyı davet ediyoruz.
Bu başarıda emeği geçen yöneticilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize ve bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki eğitim-öğretim yaşamlarında da SİMYA-MEF Dershaneleri olarak öğrencilerimizin yanında olacağımızı belirtiyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet