Skip Navigation Links

Kırıkhan Spor'da Gözler 3. Lige Çevrildi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Kırıkhan Spor,

Kırıkhan Spor'da Gözler 3. Lige Çevrildi

Spor   A+a-

yeni sezon öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Bülent Öztürk nezaretinde sürdürüyor.
Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde Kırıkhan Spor tesislerinde çalışan Sarı Lacivertli ekibin futbolcularının morallerinin yerinde olması dikkatlerden kaçmıyor.
Kısa bir zaman olmasına rağmen eski ve yeni futbolcuları bir birleriyle kaynaşması gerek yönetimi gerek ise teknik heyeti sevindiriyor.
 
Çağlar Yönetimi Takımı Yalnız Bırakmıyor
 
Geçen sezon talihsiz bir sezon geçirmelerinin ardından Bölgesel Amatör Ligine düşen Kırıkhan Spor'u eski günlerine geri getirmek için Başkan Hüseyin Çağlar ve ekibi harıl harıl çalışmaya başladı.
Başkan Hüseyin Çağlar ve yöneticiler, tüm mesailerini tesislerdeki antrenmana harcamaları, kulübün ne kadar ciddi yönetildiğini gözler önüne seriyor.
Kırıkhan Spor'da Transfer Çalışmalarına Hız Verdi
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. grupta mücadele eden Kırıkhan spor bir taraftan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, diğer bir taraftan transfer çalışmalarına hız verdi.
Sarı Lacivertli ekip Kırıkhan Spor yönetimi, daha önce Kırıkhan Spor forması giyen futbolcular arasında yer alan sağ bek oyuncusu İzzet Canlıka ve Dersim Spor'dan Burkay Ahmet ile prensipte anlaştı.
 
Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, prensipte anlaştıkları futbolcuların isimlerini açıklamaya devam edeceklerini söyledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet