Skip Navigation Links

Özel İkem'den Türkiye Okuyor Kampanyasına Destek

Özel İkem Koleji 'Türkiye Okuyor' projesi kapsamında 5000 adet kitap bağışı yaptı. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, toplumun herkesime kitap okuma a

Dünya   A+a-

 “Türkiye Okuyor” Kampanyası
 
İskenderun Özel İkem Koleji “Türkiye Okuyor” projesi kapsamında 5000 adet kitap bağışı yaptı. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, toplumun herkesime kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerektiğini belirtti.
 
“Türkiye Okuyor “Kampanyası çerçevesinde Özel İkem Koleji “Türkiye Okuyor” projesi kapsamında 5000 adet kitap bağışı yaptı.
 
Su, Kaymakamlık olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek,” Türkiye Okuyor Kampanyası” toplumun her kesimine okuma alışkanlığının kazandırılması ve bu alışkanlığın geliştirilmesi amacı doğrultusunda yürütülüyor. Bu doğrultuda İlçemizde yürütülen çalışmalar hassasiyetle ve özveriyle yerine getiriliyor” dedi.
Okul Müdürü Emine Çirkin ise okul olarak her zaman kaliteli bir eğitim politikası izlediklerini belirterek,”öğrencilerimize her zaman kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için gayret gösteriyoruz” dedi.Yapılan konuşmaların ardından Okul Müdürü Çirkin, içerisinde 100 Temel Eserlerden oluşan kitapları Su’ ya teslim etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet