Skip Navigation Links

Atalar Koleji 23 Nisan'a Hazırlanıyor

Özel Atalar Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına bu hafta başladılar.

Dünya   A+a-

23%20b.jpg" alt="" />
 
Atalar 23 Nisan’a Hazırlanıyor
 
 
Özel Atalar Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına bu hafta başladılar.
Okul bahçesinde pazartesi gününden bu yana eğlenceler ve törenler düzenleyen Atalar Koleji öğrenci ve velileri mutlu bir hafta geçirdi.
Kurdelelerle süslenen okul bahçesinde Ana sınıfı danslarla, birinci sınıflar Latin danslarıyla, ikinci sınıflar ise hazırladıkları İngilizce şarkılarla arkadaşlarına güzel bir konser verdiler. Diğer yandan üçüncü sınıfların hazırladığı oratoryo gösterisi, meclisin kuruluşu, kurtuluş savaşında Anadolu kadınının yerini ve Atatürk’ün silah arkadaşlarını anlatırken izleyicilerde milli duyguları en üst seviyeye çıkararak duygusal anlar yaşattı. Ardından dördüncü sınıfların sunduğu şiirler ve halk türküleri korosu da büyük ilgi topladı. Mis gibi Anadolu türkülerinin estiği bahçede veliler korodan bu etkinliğin başka bir gün için tekrarını talep etti.
Aynı zamanda koroya ünlü üstat Zeki Altıparmak sazını dillendirdi. Yine başka bir gün beşinci sınıflar ise Anadolu Ateşi grubunun danslarıyla neredeyse aynı figürlerle dans ederek coşku dolu saatler yaşattılar.
Sınıflarını ve okullarını süsleyerek donatan öğrenciler gerek şiirleriyle, gerek konuşmaları ve gösterileriyle Atatürk’e; emanetlerini almış olmanın gururunu ispat ettiler.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet