Skip Navigation Links

Bilfen Yayın Grubu “Verdiğimiz Her Sözü Tuttuk. ”

Bilfen Yayın Grubunun 8.Bayi Toplantısı Türkiye’nin dört bir yanından gelen 700’ü aşkın katılımcı ile Kıbrıs Concorde Luxury Resort Otel’de gerçekleşt

Bilfen Yayın Grubu “Verdiğimiz Her Sözü Tuttuk. ”

Eğitim   A+a-

2018 – 2019 eğitim - öğretim dönemine ait, tamamen yeni müfredata uygun olarak hazırlanmış, 300’ü aşkın yeni yayının tanıtıldığı toplantıda bayiler içerikleri güncellenmiş ve zenginleştirilmiş okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise yayınları ile yayın grubuna ait yeni dijital platformlar hakkında detaylı bilgiler aldılar.
Bilfen Yayın Grubu tarafından 8.si düzenlenen bayi toplantısı geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Concorde Luxury Resort Otel’de gerçekleşti. Yeni müfredata uygun, devletin belirlediği tüm değerleri her yayınının içine entegre eden, ilk ve tek yayınevi olan Bilfen Yayın Grubu, 300’ü aşkın yayını, 160 milyon formayı aşan ilk baskısı ile 18.5 milyon öğrenciye ulaşma hedefi ile yeni döneme hazır olduğunu bayileriyle paylaştı. Yayın yönetmenleri tarafından değişen müfredat ve yeni uygulama içeriklerinin paylaşıldığı toplantı kapsamında, yeni çıkan yayınları da yakından inceleyen bayiler, okullar açılmadan önce son hazırlıklarını tamamlama fırsatı buldu.
“Verdiğimiz Her Sözü Tuttuk. ”
Bilfen Şirketler Grubu Başkan Vekili Fatih Öztürk ile Bilfen Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu Yağcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona çok sayıda bayi katıldı. Organizasyonun açılışında davetlilere seslenen Öztürk, sektör olarak çok zor bir yıl geçirdiklerini, ancak bayilerini mağdur etmemek adına üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarını dile getirerek, verdikleri tüm sözleri tuttuklarını, söyledikleri her sözün arkasında durduklarını ifade etti. Öztürk konuşmasında Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un yeni kabinede yer almasından duyduğu memnuniyeti de dile getirirken yeni Bakanın eğitim, öğretim sektörü için çok önemli bir değer olduğunu vurguladı.
Konuşmasında 30. yılını geride bırakan Bilfen Okullarının yeni yatırımlarla büyümeye devam ettiğini de hatırlatan Öztürk, “İş hayatına adım attığımız ilk yıllardan bu yana, istikrarlı ve kendimizden emin, başarılarımıza yenilerini ekleyerek yola devam ediyoruz. Bilfen Yayın Grubu olarak da bayilerimize çok güveniyor ve inanıyoruz. Sizlerle birlikte inanıyorum ki bu yıl, geçen yılı unutturacak çok güzel işler yapacağız” dedi.
Yağcı: Bilfen Yayıncılık olarak yeni döneme hazırız
Bilfen Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu Yağcı, ‘Bu yıl toplantımızın değerler eğitimi üzerine kurguladık. Sevgi, saygı, vatanseverlik, dostluk, dürüstlük, özdenetim, sabır, adalet, sorumluluk ve yardımseverlik değerlerini benimseyerek
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet