Skip Navigation Links

Mimar Müfit Tennioğlu Artık MKÜ'de

İtso Eski Başkanvekili Mimar Müfit Tennioğlu Artık Mustafa Kemal Üniversitesi'nde

Dünya   A+a-

 
İtso Eski Başkanvekili Mimar Müfit Tennioğlu Artık Mustafa Kemal Üniversitesi’nde
 
 
İTSO yönetim Kurulu Başkanvekiliyken Haziran 2011 seçimlerinde Milletvekili olmak için Başkanvekilliği görevinden ve Meclis üyeliğinden istifa eden Mimar Müfit Tennioğlu Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık bölümünde Öğretim Görevlisi olarak Üniversite camiasına katılmıştır.
 
Bu alanda da Üniversiteye büyük katkıları olacağına inandığımız eski Başkanvekilimiz Mimar Müfit Tennioğlu hakkında görüşünü aldığımız İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Binbay şunları söyledi :
 
‘’ Sayın Müfit Tennioğlu Meclis üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanvekili olarak odamızda çalışma süresi içinde son derece faydalı olmuştur.Kendisi Milletvekili adayı olmak için odamızdan ayrılmıştır.Bugün Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık bölümünde Proje dersleri verdiğini öğrenmiş bulunuyor ve daha iyi mevkilere layık olduğuna yürekten inanıyorum. Toplum için daima faydalı,dürüst,çalışkan,güvenilir birikimli bir insandır, kendilerine yeni görevinde başarılar dilerim.
 
Bu konuda Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. HÜSNÜ SALİH GÜDER’e böyle birikimli ve faydalı bir arkadaşımızı Üniversiteye kazandırmasından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum.’’
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet