Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Avrupalı Hatay'a hayran kaldı..

Hatay Gençlik Derneği'nin Bulgaristan, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Polonya, Litvanya gibi Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen 20 katılımcı ile

Dünya   A+a-

Hatay Gençlik Derneği’nin Bulgaristan, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Polonya, Litvanya gibi Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen 20 katılımcı ile yürütülen projesi devam ediyor.
“Ötekilerin İçinde Kendini Bul” (Find Yourself in the Others) isimli ve Kültürel Çeşitlilik konulu Avrupa Birliği Gençlik projesi kapsamında Avrupalı gençlere eğitim veriliyor. Proje kapsamında Hatay’ın her köşesini tanıma fırsatı bulan Avrupalı gençler, Antakya’nın tarihi dokusuna, yerel lezzetlerine, doğal güzelliklerine ve kültürlerin barış içerisinde yaşamasına hayran kaldılar.
Hatay Gençlik Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Serkan Canak, Kültürel Çeşitlilik, Sorun Giderme Yönetimi, Avrupa Vatandaşlığı, kültürlerarası öğrenme gibi konularda katılımcılara verilen ve Avrupa Komisyonu ve Türkiye Başbakanlık Ulusal Ajansı tarafından desteklenen eğitim içerikli projenin eğitmenliğini tecrübeli gençlik eğitmeni Koray Cengiz’in yaptığını, proje 11 Eylül’de sona ereceğini bildirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar