Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

7/24 Halkımızla Birlikteyiz...

Belen Belediyesi her zaman üstüne basarak dile getirdiği yenilikçi ve sosyal belediyecilik ilkesini her daim yaşatmaya devam ederken,

7/24 Halkımızla Birlikteyiz...

Yerel   A+a-

Sunduğu hizmet kalitesiyle diğer ilçe belediyelerine de örnek olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Belediye binasında hizmet vermekte olan "Halka Hizmet Merkezi" vatandaşların istek ve taleplerine, en doğru ve sağlıklı bir şekilde dönüş yapıp, gereken en kısa sürede en hızlı hizmeti sunuyor.
"Halka Hizmet Merkezi", Belen Belediyesi ve vatandaşlar arasında köprü görevini yerine getiriyor ve Belediye Başkanı Adnan Vurucu‘nun “Halk; ümmet ve millet kavramından daha ileri bir kavramdır.”sözleriyle, Halka Hizmet Merkezi ile destekleyerek vatandaşlara verdiği değeri, bir kez daha kanıtlamış oluyor.
Gün içerisinde vatandaşlarımızdan gelen talep, teşekkür veya olumsuz görüşleri dinleyen çağrı merkezi çalışanları, kayıt altına aldıkları istek ve talepleri, ilgili müdürlüklere ileterek, gerekli çalışmaların başlamasında ve yapılan çalışmanın vatandaşa geri dönüşlerinde önemli rol oynuyor. Sistemin sorunsuz çalıştığını dile getiren Halka Hizmet Merkezi Sorumlu personeli Abidin Yasak, "Belediye Başkanımızın iki yıl önce hayata geçirdiği Halka Hizmet Merkeziyle, 24 saat Belenli vatandaşlarımıza hizmet veriyor.
Belen Belediyesinin vermiş olduğu hizmetler içerisinde en önemli birimlerden biri olan Halka Hizmet Merkezi’ne, 0326 441 21 00 numaralı telefondan, günün her saati kolaylıkla ulaşılabilir olduğunu dile getirerek, Halkımızla 7/24 Halkımızla Birlikteyiz". Dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş