Skip Navigation Links

Mustafa Kemal Üniversitesi Yuva Ve Anaokulunda Diploma Sevinci

Mustafa Kemal Üniversitesi Yuva ve Anaokulu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Dünya   A+a-

Tayfur Sökmen Kampüsü Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okul öncesi eğitimin önemine değinen Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Şerefettin Canda, “Eğitim sürecinin temelleri, erken çocukluk döneminde atılır. Bu nedenle okul öncesi eğimin önemi çok büyüktür” dedi

Bu çocuklar hepimizin, bu ülkenin, bu şehrin çocukları. Bizler ilerde bu makamları bu hizmetleri onlara bırakacağız. Bu geleceği onlara emanet edeceğiz. Değerli misafirler ben Mustafa Kemal Üniversitesi Yuva ve Anaokulundaki eğitimci arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Minik yavrularımızı ve anne babalarını tebrik ediyorum. Hepsine sonsuz başarı diliyor geldiğiniz katıldığınız için sizlere teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum şeklinde konuştu.
Mustafa Kemal Üniversitesi Yuva ve Anaokulu öğrencileri için düzenlenen törende minik öğrenciler hünerlerini sergilediler. Miniklerin sergiledikleri gösteriler ve şiirler renkli görüntülere sahne oldu.
Törende Anne babaların heyecanı gözlerinden okunurken miniklerin sergilediği yetenekler büyük alkış aldı.
Daha sonra sırasıyla isimleri okunan öğrencilerin diplomaları Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda tarafından verildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet