Skip Navigation Links

Bu Memleketin Sizden Çok Beklentisi Var

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin , Serkan Topal ve İsmet Tokdemir teşekkür ziyaretleri kapsamında

Bu Memleketin Sizden Çok Beklentisi Var

Yerel   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyarete Samandağ Kadın Dayanışma Merkezi Başkanı Hülya Nehir’de katıldı. Ziyaret esnasında Samandağ Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve müdürler hazır bulundu.
 
Ziyaret esnasında genel ve yerel gündeme dair fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette söz alan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir; “ Değerli Milletvekilleri hepiniz hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Ben inanıyorum ki birlikte güçlenerek yola devam edeceğiz. Biz bu inançla sizlerin duruşunuzu takdir ediyoruz. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yerel seçimlerde inanıyoruz ki iyi bir başarı sağlayacağız.
Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra bizler inanıyoruz ki partimiz kendi içinde daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Genel Başkanımız da böyle bir iradeyi ortaya koymuştur. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Bu memleketin sizden çok beklentisi var, size çok ihtiyacı var. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.
 
CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir; “ Biz dört vekil koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hatay’ımıza daha iyi hizmet vermek için kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Biz dört kardeş Hatay için yapılması gereken ne varsa gece gündüz demeden çalışacağız. Biz dört milletvekili Hatay’ımız için sıklıkla bir araya geliyoruz ve her çatı altında birlik ve beraberlik içinde Hatay’ımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. 24 Haziran seçimleri iyisiyle kötüsüyle geride kaldı. Önümüzde bir yerel seçim var. biz önümüze bakacağız. Partimizin başarılı olamadığı ilçelerde nasıl başarılı olabiliriz, o yönde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.
Samandağ Belediye Başkanımız başarılı bir siyasetçidir. Yıllardır yerel yönetici ve Belediye Başkanı olarak bu işin içindedir. Bizlerler birbirimizi kucaklayarak, destek olarak, birbirimiz ile birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.
 
Ben Cumhuriyet Halk Partisini her gün daha çok seviyorum. Çünkü; şu an bulunduğum parlamentoda en iyi duruşu sergileyen parti olarak kendi partim olan Cumhuriyet Halk Partisini görüyorum. Bizim partimizde fikir özgürlüğü var, ifade özgürlüğü var inanmadığımız hiçbir kararın altında onayımız olmaz. Partimizi içeriden yıpratmaya çalışan ve sürekli karalayan insanlara izin vermeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetimizin sigortasıdır. Partimize sahip çıkalım. Partimiz ciddi bir demokrasi mücadelesi vermektedir. Partimize zarar verici beyanatlardan uzak duralım. Partimi seviyorum, partimin emrindeyim. Sizinle birlikte olmaktan da çok mutluyum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Belediye Başkanımıza bizleri ağırladığı için teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet