Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

250 Kilo Ağırlığındaki Cuma Tedavi Edilecek

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaklaşık 250 kilo ağırlığındaki Cuma Yıldız, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tedavi için hastaneye yatırıldı.

250 Kilo Ağırlığındaki Cuma Tedavi EdilecekWeb
TV

Sağlık   A+a-

 Fazla kilolarından kurtularak hayata dört elle sarılmak istediğini dile getiren Cuma Yıldız’a Hatay İl Sağlık Müdürlüğü el uzattı. Buluttepe Mahallesi 392. Sokak’taki evinde aşırı kiloları nedeniyle günlük ihtiyaçlarını dahi karşılamayan 48 yaşındaki Cuma Yıldız, tedavi olup zayıfladığında evlenmek istediğini söyledi. Mide operasyonu geçireceğini belirten Yıldız, “Kapımın önüne çıkmak istiyorum, gezmek istiyorum, dolaşmak istiyorum. Millet benimle alay ediyor. Doktorlarımız bana yardımcı olsunlar, beni zayıflatıp yürütsünler başka bir şey istemiyorum. Beni yeter ki yürütsünler, zayıflatsınlar. Zayıflamak istiyorum. Yere uzandığım zaman bir daha kalkamıyorum, lavaboya bile gidemiyorum” dedi.
70 kilo olarak gittiği askerden 90 kilo olarak döndüğünü ifade eden Yıldız, “Devletime, milletime Allah zeval vermesin. Allah devletimi milletimi korusun. Devletim, milletim için her şeyi yaparım” diye konuştu.
Yıldız, evlenmediğini, kızların kendisini beğenmediğini ifade ederek, “Zayıflayayım ki kızlar beni beğensin” dedi.
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü tarafından eve gönderilen ambulansla Yıldız tedavisi için Mustafa Kemal Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürüldü. ‘Evde Sağlık Hizmetleri’ ekipleri tarafından gerekli tetkikleri yaptırıldıktan sonra evinden alınarak hastaneye getirilen hastanın tedavisini Prof. Dr. Mehmet Demir, Dr. Öğretim Üyesi Eren Gürkan ve Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Uğur yapacak. Hatay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Yıldız’ın tüm tedavi masraflarını karşılayacak.
 
 
 
 
 
250 Kilo Ağırlığındaki Cuma Tedavi Edilecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar