Skip Navigation Links

Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu’ndan Sarı Zeybekler’e Ziyaret

Genel Merkezi İskenderun’da açılan Sarı Zeybekler Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu’ndan Sarı Zeybekler’e Ziyaret

Yerel   A+a-

Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Daşçıoğlu ve kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt derneğin çalışmaları hakkında bilgiler vererek şunları söyledi :
“Sarı Zeybekler kurulduğu günden bu yana bir çok etkili ve başarılı etkinliklere imza atmış bir dernektir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi kırmızı çizgilerimiz olan Bayrak-Atatürk-Cumhuriyet yolunda yanımızda olan her dernek, STK, kurum ve kuruluş ile birlikte hareket etmeyi şiar edindik.
Bugüne kadar 2 dünya rekoru ve 1 Akdeniz Bölge Rekoruna imza atan derneğimiz 23 Eylül 2018 Pazar günü “Çocuk İstismarına DUR” etkinliği ile bir Türkiye Rekoru kırmayı amaçlamaktadır. Herkesi bu sosyal projemize katılmaya davet ediyoruz.”
Daha sonra bir konuşma yapan Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Daşçıoğlu, Sarı Zeybekler’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi :
“Federasyonumuz kurulduğu yıl olan 2014’ten bu yana toplumsal birlik ve beraberlik için çaba göstererek elliden fazla derneği bünyesine katmayı başarmıştır. Amacımız önce Hatay’ımızda bulunan dernekleri tek çatı altında toplamak ve daha sonra da Türkiye genelindeki dernekleri ile görüşerek iller bazında federasyonlar kurdurmak ve asıl hedefimiz olan Konfederasyonu kurmayı amaçlıyoruz.
Gerek bireysel anlamda gerekse toplumsal anlamda birçok etkinliğe imza atmış olan federasyonumuzun gün geçtikçe istikrarlı bir şekilde büyümesi adına yaptığımız etkinliklerde siz Sarı Zeybeklerle de ortak etkinlikler yapmak bizlere onur verecektir. Güçler birleştikçe etkisi daha da büyük olacaktır düşüncesindeyiz.”
Başkan Daşçıoğlu son olarak misafirperverliklerinden dolayı Sarı Zeybekler Derneği yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür etti.
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt kendi yazdığı Atatürk kitaplarını imzalayarak Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Daşçıoğlu’na takdim etti.
Ziyarette Hatay Çocuklara Şevkat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Saadet Gçk ve dernek sekreteri Sabah Aslan’ın yanı sıra, Antakya Meydan Çarşısı Derneği Başkanı Hüseyin Delioğlu’da hazır bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet