Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassa 'da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi.

Hassa'da deneme sınavlarında başarı gösteren İlköğretim Öğrencilere ödül töreni düzenlendi. Deneme sınavlarında okullarında ve bölgede ilk üçe giren ö

Dünya   A+a-

 
Hassa ‘Da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi.
 
Hassa’da deneme sınavlarında başarı gösteren İlköğretim Öğrencilere ödül töreni düzenlendi. Deneme sınavlarında okullarında ve bölgede ilk üçe giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirilerek, başarı teşvik edildi.
Akbez Bölgesindeki okullarda yapılan ödül törenlerine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç, Şube Müdürleri,Akbez Belediye Başkanı Abdurahman Demirel, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı
Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç , yaptığı konuşmada;
“İlçemizdeki başarıyı yükseltmek amacıyla dar bölge toplantıları yapıyoruz. İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızla iş birliği içerisinde deneme sınavlarında başarılı öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtıyoruz. Öğrencilerimize verilen bir küçük hediye onların başarısındaki en büyük etken olabiliyor. Bu uygulamalardaki amacımız, okullarımızdaki çalışmaların dönütünü almak ve okullarımızı başarıya teşvik etmektir. Artık değerlendirmeler temennilerle değil, değerlerle yapılmaktadır. Hassa’nın eğitim düzeyinin yükselmesi hepimizin en büyük ideali olmalıdır. Bu konuda gayret ve yardımlarını esirgemeyen belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
İlçe Müdürü Umaç;
Ödül törenlerinin her ay yapılacağını sözlerine ekledi.
Akbez Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel ise ,yaptığı konuşmada;
“İstanbul Hatay Günlerinde ,bir çok bürokrat ve işadamı hemşerilerimizle bir araya gelme fırsatını bulduk. Onlarla bölgemizin ekonomik ve eğitim yapısı hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Dünyadaki değişime ayak uydurmamız ve gelişmelerin gerisinde kalmamamız için geleceğimizin teminatı olan siz gençlere çok iş düşmektedir. Yalnızca ,doktor, mühendis olma hedeflerimizin yanı sıra ufkumuzu daha da geniş tutarak iş adamı, sanayici olma hedeflerini de seçmeliyiz.” Dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar