Skip Navigation Links

Dr. Gani Bahadırlı Anaokulu Muhteşem Bir Final Yaptı

Dr. Gani Bahadırlı 75 yıl Anaokulu yıl sonu etkinliklerini yaptığı M.K. Ü. Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında muhteşem bir yılsonu finali yaptı.

Dünya   A+a-

 
 
Dr. Gani Bahadırlı 75 yıl Anaokulu yıl sonu etkinliklerini yaptığı M.K. Ü. Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında muhteşem bir yılsonu finali yaptı.
İlk açılışta okul müdiresi AYŞE ERSOY yaptığı konuşmada velilere ve misafirlere şunları söyledi. “Yaşadığımız bir yıla hiç dönüp baktınız mı, bilmiyorum. Biz öğretmenler için biraz farklıdır, bir insan ömrü gibidir. Başlangıcı doğum kadar heyecanlı, bitimi ise bir son kadar hüzün vericidir. Ancak Anka kuşu misali yeniden doğar her yıl ve bunun için beklemek, dinlenmek ve sabretmek gerekir.
Kısa bir süre önce ağlayarak başlamıştınız okula. İlk kez okullu olmanın, evden ve anne babanızdan ayrı kalmanın endişesi vardı gözlerinizde. Ancak zaman ilerledi, siz büyüdünüz. Bizleri tanıdınız ve size neler kazandırmaya çalıştığımızı gördünüz. Zaman hızla akıp giderken unutulmaması gerekenlerin temellerini atmaya çalıştık hep birlikte.
Bizler her insanın bir değer olduğu inancı içinde çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik Ünlü düşünür Yusuf Has Hacip’in dediği gibi. “Kara toprak altındaki elmas, taştan farksızdır. Bu inançla eğer, hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize…
Sizleri, bu duygularla birer çiçek tohumu olarak ülkemin ve dünyanın tüm semalarına serpiyorum Düştüğünüz her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşertiniz Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek, bizim mutlu olmamız için yeterli olacaktır Tüm yaşamınızın değerli ailelerinizle birlikte, sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini diliyor, hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz Sizleri çok seviyoruz
Konuşmamı ulu önder Atatürk’ün bir sözüyle bitirmek istiyorum
- Zafer, “ zafer benimdir “ diyebilenin; başarı, “ başarıya ulaşacağım “ diye başlayanın ve “ başardım “ diyebilendir”
 
Yıl boyu okula maddi manevi yardımlarda bulunan veliler ve okul aile birliğine teşekkür belgeleri verildi. Bu belgelerin ardından Milli Eğitim Şube müdürü YAŞAR DÜZEN tek tek öğretmenlere teşekkür belgelerini verdi.
Belgeler verildikten sonra sahneye çıkan çocuklar 10 kıtalık istiklal marşını ezbere okuyarak
Mehmet Akif Ersoy’un “Allah bu ülkeye bir daha istiklal marşı yazdırmayı nasip etmesin” dediği sözü pankart olarak açan çocukları seyirciler ayakta alkışladılar.
Kafkas ekibi geceye canlı müzik eşliğinde çocukların yaptığı solo oyunları renk kattı. Ardından Latin müziği eşlinde çocukların dansı görülmeye değerdi. Sarık kamış destanında duygusal anlar yaşatırken çocuklar bazı velilerin göz yaşlarına mani olamadı . Sandalye dansı ile tekrar sahne hareketlendi. Kına gecesi, Kesik çayır, Harmandalı, Çadırım üstüne , Lirik dansı , Eşref Paşalar ve Final Çanakkale oratoryosuyla oldu. Bitişte ise minik çocukların kep töreniyle bu yılın en güzel finallerinden biri sergilemiş oldu seyirciler ayakta alkışladılar bu minik yürekleri...
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet